Rus savunma sanayi şirketi Rostech Başkanı Sergey Çemezov, Türkiye'ye S-400 füze savunma sistemleri sevkiyatının 2019 yılı sonunda başlayacağını açıkladı.
Hollanda Başbakanı Rutte, ülkesi ile Türkiye arasındaki ilişkilerin halen "soğuk" olduğunu belirterek, "İlişkilerin düzelmesinin iyi olacağını düşünüyorum." dedi.
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, ABD'nin Kudüs konusunda yeni açıklamalar yapabileceği yönünde bilgiler bulunduğunu bildirdi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, yerli otomobile ilişkin, "Türkiye'nin de dünya ölçeğinde, dünya piyasalarında bilinen bir markası olacak." dedi.
TRT kanallarında yayınlanacak olan ve Türkiye'de yerli savunma sanayinin temellerini atan Nuri Killigil'in hayatının anlatıldığı ''Nuri Killigil: Namlunun Ucunda Bir Hayat'' televizyon filmin
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Kuzey Kore'nin nükleer programıyla ilgili, 'Fırtına bulutları Kore Yarımadası'nın üzerinde toplanıyor.' dedi.
Nasıl olmuştu da 400 yıl aynı bayrak altında birlikte yaşamış iki Müslüman millet üzerine titredikleri kutsal topraklarda böyle kan dökmüşlerdi?
Doğu Guta'nın simgesi haline gelen Kerim bebeğin hikayesinin AA tarafından dünyaya duyurulmasının ardından Türk Kızılayı ekipleri, Kerim bebek ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamak ü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs konusunda Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü.
Pakistan Sınır Muhafızları ile teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker hayatını kaybetti.
Rus basınında yer alan haberlere göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandır Lavrentyev, Soçi'de düzenlenecek Ulusal Diyalog Kongresi'ne terör örgütü PY
İsrail polisinin, akşam namazından sonra Mescid-i Aksa’nın Kattanin (Pamukçular) Kapısı'nda bir grup Türk vatandaşıyla yaşanan arbedede iki Türk’ü gözaltına aldığı belirtildi.
Diyarbakır Akademik Düşünce ve Araştırma Derneğince 'Kudüs Paneli ve Fotoğraf Sergisi' etkinliği düzenlendi- Dernek Başkanı Doç. Dr. Yıldız:- 'Kudüs Peygamberimizin bize mirasıdır,
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Adebahr, "Biz, Türk hükümetiyle görüşmeleri devam ettirmeye ve ilişkilerimizdeki gerilimin azaltılmasına doğru gidilmesine hazırız"
Bitcoin, merkez bankası başkanlarından eleştirileri sonrası 4 günde yaklaşık 8 bin 500 dolar düştü.