Suriye'de rejim ve muhalefet, ülkedeki iç savaşa siyasi bir çözüm bulmak amacıyla Cenevre'de. Evlerini terk ederek Türkiye'ye sığınmış Suriyeliler ise görüşmelerden umutsuz. Suriyelile
Elazığ'ın Palu İlçesi'nin Kırkbulak Köyü'nde 3 çocuk çığ altında kalarak hayatlarını kaybetti.
Kuzey Halep kırsalında Rusya’nın hava desteğiyle ilerleyen Suriye rejim güçleri, bu akşam kritik Nubbul ve Zehra köyleri etrafındaki muhaliflerin kuşatmasını kırdı. Rejim muhaliflerin e
Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Rusya, Amerikan yargı sisteminin beş temsilcisinin ülkeye girişine yasak getirdi.
Bir CHP'li vekilin Meclis'teki odasında Atatürk posterini indirdiği iddiasını gündeme getirmesi, Aylin Nazlıaka'nın başını yaktı. CHP Merkez Yürütme Kurulu, Aylin Nazlıaka'nın partiden
AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Suriye sınırında mayın tespit ve temizleme çalışması yapan güvenlik güçlerine IŞİD tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe misliyle karşılık verildi.
Adana'da Amerikalılara ait olduğu ileri sürülen İnsansız Hava Aracı (İHA) kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Doğankent mahallesinde boş bir araziye düştü. Olayla ilgili inceleme yap
Belçika'nın Batı Flandre ili Valisi Carl Decaluwe, halktan 'sığınmacılara yardım etmemesini, özellikle de yiyecek vermemesini' istedi.
Suriyeli muhalifler bugün Cenevre'de yapılacak olan 'Barış görüşmeleri' toplantısına katılmama kararı aldı.
Sur ilçesindeki operasyonda yaralanan asker, tedavi gördüğü Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit oldu.
TSK'nın 2016 yılı bütçesinde, terörle mücadele operasyonlarına katkı vermesi amacıyla 900 katır alımı için ödenek ayrıldı.
Adana'da MİT TIR'larının aranması olayında tutuklanan Adana Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Özkan Çokay, TSK'dan ihraç edildi.
Şimdilerde havsalaların almadığı bir dünyada yaşıyoruz. İnanılamayacak kadar fizik kurallarının dışında, fiziğe ve metafiziğe aykırı gerçekleşen bir takım kısır döngüler içe
Nijerya, Boko Haram örgütüne karşı yürüttüğü mücadelede ilk kez insansız hava araçları (İHA) kullandı.