Nevruz kutlamalarında yaptığı konuşmada “Terör örgütü propagandası” suçundan hakkında 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açılan Sabahat Tuncel beraat etti
HDP Eşbaşkanı Demirtaş, Diyarbakır'da PKK'ya ait kamyonun infilak ettirilmesi sonucu 13 köylünün hayatını kaybetmesiyle ilgili PKK'ya "Özür dile" çağrısı yaptı. Demirtaş, "Sorumluluk
Eski Başbakan Yardımcısı Arınç, 13:30'da Turgut Özal Üniversitesi'nde katılacağı Anayasa Çalıştayı'nın, "provokatif olaylar çıkabileceği" gerekçesiyle iptal edildiğini açıkladı
Kayseri'de Gülen cemaatine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tahliye oldu.
Mısır'da son bir ayda meydana gelen yangınların, ülke ekonomisine 1 milyar dolardan fazla maliyeti olduğu açıklandı.
Telegraph'ta Türk vatandaşlarına vize serbestisi verilmesi durumunda teröristlerin Avrupa'ya saldırma olasılığının artacağı iddia edildi.
Dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin anayasa değişikliği bugün Meclis Genel Kurulu’nda görüşülecek. Bugünkü ilk oylamada maddelerin kabulü için 330 oy yeterli. Cuma günü yap�
Yargıtay kararı ne olursa olsun bundan sonra bir öneminin olmayacak. Genel merkezin, muhalifleri kesin ihraç yoluyla partiden hızla uzaklaştırması bekleniyor.
Bir tarafta bütün Müslümanları, bütün Meksika kökenli mültecileri duvarla öreceği bir dünyada dışlamayı vaad eden ve bunun üzerinden oy devşirme hesapları yapan Trump diğer tarafta
Acil insani yardım kafilesi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan yola çıktı
Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Goddard Uzay Çalışmaları Enstitüsüne (GISS) göre, 1880 yılından bu yana en sıcak yıl 2016 olacak.
İran'da Rafsancani'ye yakınlığı ile bilinen Arman gazetesi, Hasan Ruhani'nin kabinesinden değişimler yaşanacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Tarabya Köşkü'nde bir araya gelen Kilis Valisi Süleyman Tapsız, görüşmeye dair açıklamalarda bulundu.
Afganistan'da Taliban güçleri, askeri noktalara karşı saldırılara hız verdi.
Maliye Bakanı, yeni vergi usul kanunu ile düzenleme yapacaklarını, tweet atarak reklam yapanlar da mükellef sayılacaklarını söyledi.