Başbakan Yardımcısı Şimşek, cemaate yakın isimlerin 14 Ağustos ile ilgili mesajları hakkında konuştu.
Aşırı sağcı Almanya için Alternatif (AfD) partisi, sığınmacıları Avrupa dışındaki adalara yerleştirmeyi önerdi.
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 26 Ağustos’ta hizmete açılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün geçiş ücretinin 3 dolar+KDV olacağını söyledi.
BM Genel Sekreterliği Sözcü Yardımcısı Hak, "Ban Ki-mun, Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda yüzlerce sivilin öldürülmesiyle ilgili olarak kapsamlı bir soruşturma açılmasını çok önemli g�
Suriye Kürt Ulusal Konseyi (ENKS) çatısı altındaki Suriye Kürdistan Demokrat Partisi (S-KDP) Başkanlık Üyesi Nuri Bırimo, ENKS Başkanı İbrahim Bıro'nun PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye
Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden (AİBÜ) yapılan açıklamada, FETÖ/PDY elebaşısı Fethullah Gülen’i tedavi etmek için üniversitenin imkanlarını kullanarak ABD’ye gittiği iddia edi
Siirt'in Kurtalan ilçesinde suikast yapmak amacıyla gelen bir PKK'lının yakalandığı bildirildi.
Van merkez ve ilçelerinde, 13-16 Ağustos'ta yapılması planlanan her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, miting valilik tarafından iptal edildi.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından seyahat acentelerine getirilen Türkiye'ye tur satışı yasağının kaldırıldığını açıkladı
PKK'lılar, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine Ak Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ı öldürdü, kardeşi kayıp.
Başbakan Yıldırım, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın 24 Ağustos'ta Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Yıldırım, "15 Temmuz'dan sonra ABD'nin tutumu daha iyi, harekete geçtiler" dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından samimi bir şekilde Türkiye'ye destek vermeyen Avrupa'dan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.
Amerikan Dışişlerini anladık ama Etyen Mahçupyan’ın darbenin arkasında ABD’nin olmadığını kanıtlama çabası pek manidar. ABD’de yaşayan bir örgüt lideri, hükümete yönelik her gü
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile darbecilerin bombaladığı TBMM'yi gezen Mevlüt Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, demokrasi nöbetlerinde sıklıkla dile getirilen idam tartışmalarına onay vermeyeceklerini açıkladı.