Artvin'in Cerattepe bölgesindeki madencilik faaliyetleri, hukuki süreç tamamlanıncaya kadar durduruldu. Başbakan Davutoğlu, yasa dışı gösterilere devam edilmemesi uyarısı yaptı, kamu düz
Gazeteci yazar Hakan Albayrak, sosyal medyada Yusuf Kaplan'a yönelik yürütülen linç kampanyasını sert bir dille eleştirdi.
Rusya sivil katliamlarına devam ediyor. Rusya'nın muhaliflerin olduğu bölgede düzenlediği hava saldırısında sağlık ocağını vurdu. Saldırıda 9 sivilin yaşamını yitirdiği bildirildi.
MHP'li Ümit Özdağ, son dönemde MHP'de yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yaptı
Suriye'de ateşkes için anlaşan ABD ile Rusya arasında ilk ayrılık yaşandı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Suriye'de haftasonu başlaması planlanan geçici ateşkesin işe yaramaması ve siyasi çözüm yolunda adım atılamaması halinde B planının ülkenin bölünm
ABD'de Başkanlık için yarışan Cumhuriyetçi aday adayların Nevada eyaletindeki ön seçimlerini ırkçı ve İslam karşıtı söylemleri ile seçim kampanyası yürüten Donald Trump kazandı.
Üniversite öğrencilerinin sosyal medya saldırganlığı karşısında yasal haklarını bilmedikleri ortaya çıktı.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaşanan çatışmalar nedeniyle Bingöl’e göç etmek zorunda kaldığını belirten anne çatışmalar nedeniyle çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu söyledi
Diyarbakır'da PKK'lilerin çıkardığı olaylarda açılan ateş sonucu ağır yaralanan kadın, olup bitenler nedeniyle artık insanların yaşamaktan bıktığını söyledi.
Mirasımız Derneği tarafından düzenlenen ve Kudüs'te yaşanan çatışmalarla gerçek hayatı gözler önüne seren "Dur Yolcu Biraz da Kudüs'e Bak!" fotoğraf sergisi, İstanbullularla buluştu
Kadıköy'de 19 yaşındaki E.F.B.'ye tecavüz ettikten sonra para ve cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla tutuklanan C.A. hakkında hazırlanan iddianamede 33 yıla kadar hapis cezası istendi.
Ankara'nın Sokullu Mahallesi'nde bir gecekonduda ailesiyle birlikte yaşayan Ramazan Gezer (37), sokaklara bırakılan karton ve plastik malzemeleri toplayıp ailesinin geçimini sağlıyor.
Suudi Arabistan, Lübnan'da yaşayan vatandaşlarına 'Lübnan'ı terkedin' çağrısı yaptı
Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından yeni pazar arayışlarına hız veren Türk iş adamları, gözünü Ukrayna ve İran hattına çevirdi.