Toplantıda 11 Eylül saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine Suudi Arabistan aleyhine dava açma imkanı veren yasa ve İran'ın Arap ülkelerinin içişlerine müdahalesi gündemdeydi.
Suriye'de ateşkese rağmen son bir haftada şiddet olayları nedeniyle 20 çocuğun yaşamını yitirdiği bildirildi.
Türk askerleri ve Suriyeli muhaliflerin bugün kasaba merkezine girdiği El Bab'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
MHP referandum için geri sayımı Konya’da başlattı. Al Jazeera’ye bilgi veren bir parti yetkilisi referandum kampanyası sürecinde "Manipüle edilmiş" yerlere özel önem verileceğini söyled
Mardin’in tarihi çarşında bakırcılık mesleğini yarım asırdır sürdüren Hasan Özcan, fabrikasyon ürünlerin piyasa sürülmesinin ardından artık iş yapamaz hale geldiklerini söyledi.
Türkiye ile Rusya arasında kriz yaşandığında Rusya`da ticaret yapan Türkler arabuluculukta etkin rol aldı. Rus tarafı ticari ilişkileri daha da ileri taşımak istiyor.
Partisinden ihraç edilen MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Anayasa referandumunda sandıktan ‘hayır’ çıkacağını iddia etti.
ABD Başkanı Donald Trump ile Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin Beyaz Saray'daki ortak basın toplantısı sırasında ilginç bir olay yaşandı.
Taiz kentinde evine düşen bomba yüzünden kardeşini kaybeden, kendisi ve annesi yaralanan 3 yaşındaki Jana Muhammed, Afyonkarahisar'da geçirdiği ameliyat sonrası iyileşti
Adalet Bakanı Bozdağ, anayasa değişikliğine ilişkin konuştu. Bozdağ, "İktidar grubu çoğunlukta, Cumhurbaşkanı dördünü oradan atayacak Meclis'te de çoğunluğu var, kalanı da oradan s
“Modern bir devlet ideolojiler, büyük sloganlar ve politik çekişmeler üzerinden değil, parti programları üzerinden yönetilir”
Afrika ülkesi Angola'nın kuzeyindeki Uige kentinde bulunan bir stadyumda izdiham çıktı. İçeri giremeyen taraftarların kapılara yüklenmesiyle yaşanan korkunç olayda en az 17 kişi hayatın�
Turkcell Grubu, sektörde yaşanan hızlı gelişmelerin ortaya çıkardığı ihtiyaçlar doğrultusunda insan kaynağını güçlendirmeye devam edeceğini açıkladı.
IŞİD’e yönelik soruşturma kapsamında 28'i tutuklu 35 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, şüphelilerin Sultanbeyli'de kullandıkları belirlenen yasadışı mescit ve eğitim kurumlar�
Milliyetçi Hareket Partisi referandumda izleyeceği stratejiyi ve kampanyasının ayrıntılarını tüm yönetim kademeleri ve milletvekilleriyle ele almak üzere Konya’da iki gün sürecek bir top