Enteresan olan Hatun Tuğluk’un cenazesi mezarlığa getirilmeden önce öfkeli ve saldırgan bir kalabalığın mezarlığı kuşatmış olmasıydı. Mezar açılmış, yakınları cenazelerini doğ
Kimi AK Parti’li ailelerin çocukları da dahil olmak üzere birçok genç, İslamî söylemlere sıkça müracaat eden iktidara ve iktidar taraftarı çevrelere -medyaya da- şu veya bu sebeple duyd
Kuzey Kore'nin yeni bir füze fırlattığı ve Japonya'da halkın sığınaklara girmesi için çağrı yapıldığı öğrenildi.
AB, nükleer ve balistik füze denemeleri yapan Kuzey Kore'ye yönelik yaptırımları ağırlaştırdı.
İstanbul Sanat ve Medeniyet Vakfı Başkanı Mehmet Çebi'nin koleksiyonundan oluşan "Aşk-ı Nebi" adlı Hilye-i Şerif sergisi sanatseverlerle buluştu.
Açlık grevi yapan tutuklu Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın, "silahlı terör örgütüne üye olmak", "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" ve "terör örgütü propaganda
Myanmar yönetiminin Arakanlı Müslümanlara yönelik uyguladığı saldırılar, Çin'i memnun etti. Devlet medyası, bunun sadece bir iç mesele olduğunu ve memnun ettiğini yazdı.
Avrupa Birliği'nin (AB) belirttiğine göre, Irak ve Suriye'de IŞİD saflarında savaşan 5 bin AB vatandaşı var.
Belçika'da mahkeme, aralarında PKK'nın sözde Avrupa elebaşlarının da olduğu 36 kişi ve kurumun terörle mücadele kanunları çerçevesinde yargılanamayacağına hükmetti.
Kalın, "Bizim çağrımız, bu referandum kararından derhal vazgeçmeleri ve Erbil ile Bağdat arasındaki sorunların çözümüne yönelik adımların atılması olacaktır." dedi.
İçişleri Bakanı Soylu, HDP'li Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşananlarla ilgili, "Gerekli idari ve adli tahkikatlar da başladı, ilgili gözaltı işlemleri de başlamıştır." dedi.
ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, elektro-optik sistemlerin tedarikine yönelik 10 milyon 721 bin dolarlık sözleşme imzaladı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Türkiye olarak Azerbaycan'ın enerji sektöründeki yatırımlarını büyütmeye devam edeceklerini söyledi.
5 Eylül'de bağımsızlık referandumu yapmaya hazırlanan Barzani yönetimine Dışişleri Bakanlığı'ndan bir tepki daha geldi. Dışişleri Bakanlığı, Barzani yönetiminin referandum girişim
Amerikan Foreign Policy Dergisi’nde yayımlanan iddiaya göre ABD, Suriye’de IŞİD'e karşı YPG ve benzer örgütlere silah yarımı ulaştıracak.