İngilizce eğitime son verilmesi ve Türkiye’nin Amerikan hegemonyasından kurtulması gerektiğini söyleyen ünlü müzisyen Kıraç, 'Bir de Orhan Pamuk gibileri çıktı. İngilizce kitap yazı
Resmi olmayan sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’ mazbatasının verilmemesine sert tepki gösterdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şirketlerin birçoğunun tasfiyesi için talimat verdiğini, yönetim kurulları değiştikten sonra tasfiyelerin gerçekleşeceğini söyledi.
Dünyada en çok kullanılan sosyal ağlar olan Whatsapp, İnstagram ve Facebook’a 13:30 itibariyle giriş yapılamıyor.
Washington Post gazetesi, Trump’ın ABD Kongresi’nde, Mısır Devlet Başkanı Sisi’yi, Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’dan sonra kucakladığı Ortadoğu’daki başka bir diktatör
Sudan'da 4 aydır devam eden protestolar son haftalarda yoğunlaştı ve askeri darbeyle sonuçlandı. Muhaliflerin darbeyi ve askeri yönetimi kabul etmemesi sebebiyle halen sokaklarda olduğu Sudan
Milli Eğitim Bakanlığı, Türk müziği eğitimi alanında güzel sanatlar liselerinde program ve müfredat geliştirme süreçlerine destek için İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı ile i�
Ericsson Türkiye Genel Müdürü Yalçın, '5G teknolojisi ilk aşamalarda şehir merkezlerinde yüksek veri hızlarının ve düşük gecikmenin ihtiyaç olabileceği yerlerde görülecek.' dedi.
Savunma, havacılık ve uzay sanayisinde namlu ve roket gövdesi gibi stratejik ürünlerde yerli ve milli çözümler geliştirildi.
Libya'da Halife Hafter'e bağlı güçlerle Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne bağlı güçler arasında çatışma devam ediyor. Son olarak Hafter'e bağlı bir tabur askerin, hükümet saflarına katı
Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Amerika’ya askıda kalan nükleer görüşmeler konusunda “cesur bir karar” verebilmesi için yıl sonuna kadar süre vereceğini söyledi.
General Halife Hafter liderliğindeki Libya Ulusal Ordu ve Fayiz es-Serrac başkanlığındaki Ulusal Mutabakat Hükümeti’ne bağlı güçler arasındaki çatışmalar başkentin güneyinde devam e
PYD-YPG, Suriye'nin Rakka ilinde Tabka Askeri Üssü'nde Beşar Esed rejimine ait eski ve kullanılamaz haldeki savaş uçakları ile ekipmanları Irak'a taşımaya başladı.
Venezuela'da hükümetin seferberlikte ve olağanüstü durumlarda silah altına almak için oluşturduğu Bolivarcı Ulusal Milis Gücü mensuplarının sayısı, 2 milyonu geçti.
Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Sözcüsü Muhanned Yunus, UMH'nin bir ateşkesi memnuniyetle karşılayacağını ancak bunun için Hafter güçlerinin şu anki pozisyonlarında kalmamaları