Son yılların en acımasız en kanlı ve en ilkesiz uluslararası hesaplaşması Suriye toprakları üzerinde cereyan etti. Bir çok ülkenin kendi aralarındaki hesaplaşmaları Suriye toprakları �
Evet, gerçeklerle yüzleşmeliyiz. Ama bunu önce herkesin kendi içinde, kendi nefsinde yapması gerek. “Başkasına öğütlediğimiz şeylerin kendi nefsimizdeki karşılığı ne?”
Türkiye ile ilgili kararların alındığı Washington birimlerinde ve yönetimde adeta bir tiyatro oynanıyor.
Kanal D Haber Başkanı ve ana haber bülteni sunucusu Buket Aydın, bu akşam ekrana çıkarılmadı. Aydın'ın yerine CNN Türk'ün haber sunucusu Semiha Şahin Kanal D Ana Haberi sundu.
Mahkeme, Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun'un beraatine hükmetti.
Reuters'ın edindiği iddianame örneğine göre Türkiye'deki ABD konsolosluklarında görev yapan üçüncü bir kişiye daha dava açıldı. 'Terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla açılan dav
Silah kaçakçılığına karşı kampanyanın sözcüsü Andrew Smith, Suudi Arabistan’da son gerçekleştirilen 37 idama karşı İngiltere ve Batılı ülkelerin sessiz kalmasını eleştirdi. Ve
Şırnak'ta PKK'lıların kullandığı 36 sığınak ve barınak kullanılamaz hale getirildi.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Güzelyurt Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde ve bir binada çökme ve çatlaklar meydana geldiği belirtildi.
Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığında tatbikat sırasında meydana gelen kaza sonucu bir askerin şehit olduğu bildirildi.
ABD Devlet Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore'de tutuklu bulunan üniversite öğrencisi Otto Warmbier'in serbest bırakılması karşılığıda, 2 milyon dolar hastane masrafının ödendiğine dair
Suriye'de 'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi' sınırları içinde yer alan sivil yerleşimlere gün içinde düzenlenen hava saldırılarında 6 sivil hayatını kaybetti, 13 sivil yaralandı.
Suudi Arabistan’da başı kesilerek idam edilenler arasında 17 yaşında parlak bir gelecek vaad eden bir genç de vardı. İşte onun hikayesi…
Sri Lanka İstihbarat Servisi’nin yeni saldırılar olabileceği uyarısı üzerine ülkedeki Hristiyanlar uyarıldı. Müslümanlar da uyarılarak cuma namazına gitmemeleri söylendi.
İYİ Parti Grup Başkanvekili Türkkan, Fransa’nın 24 Nisan'ı 'Ermeni Soykırımını Anma Günü' ilan etmesine tepki göstererek 8 Mayıs’ın ‘Cezayir Soykırımı Anma Günü’ olarak kab