Hatay'a gönderilen zırhlı personel taşıyıcı, iş makinesi ve askeri araçlar, Reyhanlı'daki sınır hattına konuşlandırıldı.
Havalimanlarında bulunan ve kullanılamaz durumdaki 25 uçak için karar verildi. Uçaklar hurdaya ayrılarak satılacak.
TCMB Başkanı Çetinkaya müjdeli bir haber verdi. Çetinkaya, enflasyonun kademeli olarak düşeceğini dile getirdi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD'nin şu aşamada İran'la nükleer anlaşmayı bozmayacağını belirterek, 'Nükleer anlaşmanın zayıflıklarını müzakere edeceğiz. Anlaşmada kalıy
Irak Hükümeti’nin IKBY’nin Kerkük’e PKK terör örgütü unsurlarını yerleştirdiği suçlamasını yapmasının ardından Kürt Bölgesel Yönetimi’nden açıklama geldi. Barzani’nin danı�
Gazze'deki Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından TİKA'nın Gazze'de yaptırdığı 20 bloktan oluşan konut projesininden faydanalanacak kişiler için kura çekimi yapıldı.
TBMM, FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, 'Fetullah Gülen, baştan itibaren seçilmiş bir ajandır.'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali'deki bombalı saldırıyı kınayarak, "Türkiye, terörizme karşı Somali hükümeti ve Somali halkı ile dayanışma içerisinde olmaya devam edecektir.'' dedi.
‘’Edebiyat Ne İşe Yarar’’ cevap verilmesi kolay olmayan bir soru ile karşı karşıyayız. Hukuk veya mühendislik gibi alanları belli ve sınırları çizilmiş meslek dallarında bu sorunun
Dün gece Irak'taki barınma alanlarından kaçan 5 terörist Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu.
Türk Akımı Doğalgaz projesinde ilk gazın 2019'da verileceği bildirildi.
Irak'ın Kerkük kentinde Peşmerge ve Haşdi Şabi arasındaki gerginlik devam ederken, kent merkezinde ise kısmen tedirginliğin hakim olduğu görülüyor.
Avrupa'nın uzun yıllar boyunca en büyük camisi olarak hizmet veren eski Eyüp Sultan Camii, külliye şeklinde yeniden inşa edilecek.
Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle, Türk dizileri, Fransa'da yapılacak alanının en önemli fuarlarından MIPCOM 2017'de sektörün uluslararası temsilcilerinin beğenisine sunulacak.
İran Tasnim Haber Ajansı'ndan alınan bilgiye göre, İran hükümetinin, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ile arasındaki üç sınır kapısından biri durumundaki Pervezhan Sınır Kapısı'