Sosyal Medya

Güncel

Her yolu mübah gören bir ajan...

TBMM, FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, 'Fetullah Gülen, baştan itibaren seçilmiş bir ajandır.'



Reşat Petek, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı kapsamında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen "İhanet ve Direniş" adlı söyleşiye katıldı.

Petek, yarım asırlık ihanet örgütünün, 1967'lerden başlayarak tedbir, takiye ve gizlilik ilkeleri içinde dış güçlerin bulup keşfettiği, yetiştirdiği FETÖ'nün emir ve komutası içinde hazırlanmış bir örgüt olduğunu söyledi.

Fetullah Gülen'in baştan itibaren seçilmiş, işaretlenmiş, uzaktan kumanda edilerek bir el tarafından himaye edilmiş bir ajan olduğunu vurgulayan Petek, şöyle devam etti:

“Ä°SLAMI KULLANARAK…”

"TBMM 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı olarak söylüyorum, dış güçlerin teşhis ettiği, tespit ettiği ve bu ülkede dini, dini değerleri, Peygamberimizi, hadisleri, mukaddes olarak bildiğimiz bütün değerleri istismar ederek, ülkede başka bir metodla bir vesayet rejimi kurmak için seçilmiş, yetiştirilmiş bir ajandır. Böyle bir ajanın bir kere dürüst olması mümkün değil. Dürüst bir Müslüman olması da mümkün değildir, Fetullah Gülen sahtekardır."

Petek, FETÖ'nün örgütlenme şemasında örgüt mensuplarının birbirlerini çok tanımadığına dikkat çekerek, kendisinin bu teşkilatlanmayı üzüm salkımı modeli olarak adlandırdığını ifade etti.

“HER YOLU MÃœBAH GÖREN BÄ°R AJAN!”

FETÖ'nün prensiplerinde hedefe varmak için her yolun mübah ve meşru olduğuna kaydeden Peket, "Yalan caizdir, zina helaldir, hırsızlık, gasp, iftira, kumpas kurmak hepsini elemanlarına meşru olarak inandırmışlardır. Nasıl inandırıyor? İslam'ı kendi muteber kaynaklarına göre değil, gördüğü rüyalara, hayallere, gelen haberlere göre amel ediyor. Her yolu mübah sayan o takkiye anlayışıyla örgüt militanları yetiştirilimiş. Ta ki TBMM'yi bombalamaya giden pilotun emri Pensilvanya'dan alıp da düğmeye basmasına kadar." diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kitap fuarına katılan Petek'e teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.