AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti MYK sonrası yaptığı açıklamada, 'Türkiye Cumhuriyeti devletinin var oluş-yok oluş mücadelesi verdiği Sakarya Zaferi'nin 96. yıl d
Afganistan'ın başkenti Kabil'deki bir stadyumda maç sırasında patlama meydana geldi. Patlamada, 2 kişinin hayatını kaybettiğini 7 kişinin de yaralandığını öğrenildi.
BM'nin Kıbrıs konusundaki raporunu beklediklerini söyleyen KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, 'Birleşmiş Milletlerin raporu bizim için çok önemli. Bizim toplumsal bir varlığımız var' dedi.
Suriye İnsan Hakları Ağı, Esed güçlerinin son 8 aylık süreçte 4 binden fazla varil bombası kullandığını bildirdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Terörle mücadelede SİHA mutlaka gerekli. Devletin bunları kullanması meşru hakkı mı, evet. Ama aynı zamanda vatandaşı da koruma sorumluluğu var."
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "Ayran kadar üzüm suyu da milli içeceğimizdir" diyerek, restaurantlarda yemeklerin yanında üzüm suyu ikram edilmesini önerdi
ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasında bağlantıyı sağlayacak yolun inşaatı için anlaşma sağlandı, Başkan Melih Gökçek çalışmalar kapsamında kesilen ağaçlar
Kişinin öğrenip bildikleriyle yaşayıp gördükleri arasında uçurum varsa en hafif ifadeyle bu, umursamazlık doğurur. Tembelliğe kaynaklık eder. İnsan, anlamadığını düşünmeye başlad
Uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs, Türkiyenin büyümesinin bu yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 7 civarında gerçekleşebileceğini açıkladı.
Siirt merkeze bağlı Aktaş Köyü'nde çocukların boş arazide bulup köye getirerek kapağını açtıkları varilden yayılan gaz nedeniyle zehirlenen 30 kişi hastanelere kaldırıldı. Köy AFA
Kocaeli merkezli 20 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 22 muvazzaf asker gözaltına alındı. Ankara'da ise eski Türk Telekom çalışanlarına yönelik yapılan operasyonda Bylock kullancısı ol
Elbette, ilahî cezalandırmalarda, depremler, tufanlar, salgın hastalıklar vs. de vardır, ama, bütün tabiî felaketleri sadece ilahî ceza ile izaha kalkışınca, çok daha ahlâksızlık için
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), adı üstünde, her şeyden evvel adalet için kurulmuştu. Ne var ki bugün AK Parti iktidarında adalet fena halde yaralı.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapım çalışmaları başladı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Muğla'daki orman yangına ilişkin, 'Yangın kendi haline çıkmadı. Ama kasıt var demiyorum. Bir çalışma yaptılar ve alevler rüzgarla taşındı.' dedi.