Esed ve Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep ve Deyr ez-Zur kentlerinde yerleşim yerlerine düzenlediği hava saldırılarında 54 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandı
İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Küçükbay Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Küçükbay’ın sahibi olduğu Kanal 35 televizyon kanalının yayını, Radyo Televizyon �
Alman Kamu kanalı ARD'nin haber sitesinden çok tartışılacak iddia. tagesschau.de, Federal Hükümetin “Türkiye'yi İslamcıların eylem platformu' olarak gördüğünü öne sürdü.
Mahkeme kararı ile kapatılan Özgür Gündem gazetesinde polis ekipleri arama yaptı.
Hizbullah'ın ilk genel sekreteri Şeyh Suphi Tufeyli, örgütü Suriye'deki savaşa İran'ın soktuğunu savunarak orada ölenlerin Rusya ve ABD'nin menfaatleri için öldüğünü ifade etti
ABD'nin düşünce kuruluşlarından RAND'da Türkiye'deki OHAL'i eleştiren ve Fransa ve Mali'deki OHAL'leri mazur gösteren bir yazı yayımlandı.
Örgütün eski yayın organı olan Zaman gazetesi başyazarı Ali Ünal’ın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.
Batı'nın 15 Temmuz sonrası tutumunu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Telefonla aradıklarında da bizim halimizden ziyade darbecilerin durumlarını merak ettiklerini gördük" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu kabul etti.
FETÖ soruşturması kapsamında arama yapılan A101'den yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Şirketimiz, 17-25 Aralık 2013 sonrasında FETÖ/PDY'ye karşı tavrını belirlemiş v
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nda, Fethullahçı Terör Örgütü yapılanması, polisin operasyonu ile çökertildi.
Özgür Gündem gazetesi, terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı gerekçesiyle, İstanbul 8. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kapatıldı.
İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın valiliği sırasında da özel kaleminde görev yaptığı Ayhan Şahin de FETÖ operasyonunda gözaltına alındı.
Uşak Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede, örgütün elebaşı Gülen'e 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve bin 900 yıl hapis cezası i