Habertürk televizyonunda konuşan stratejist Ertan Özyurt İstanbul merkezli bir federe sistemele Orta Doğu ülkelerinin birleştirileceği analizini yaptı
Batı siyasal düzeninin kopyası olan bir düzende, ödünç alınan bir sistem içerisinde yaşamaya devam ederken, bir diğer yanda İslami tasavvurlardan söz etmek kadar çelişkili bir durum ola
ABD Türkiye’yi Suriye’ye sokmak için değil, bilakis uzak tutmak için tuzaklama yaptı. Başta “Türkiye, IŞİD’e yardım ediyor” tezviratı bile Türkiye’ye, bölgeyle ilgilenmeye kalktığ
Yeni bir hamle bekliyorum. ABD ve Avrupa'nın Türkiye'nin Suriye'deki operasyonunu boşa çıkaracak, 15 Temmuz sonrası durduğu yeri muğlaklaştıracak, yeni siyasi kararlılığı sulandıracak m
BB Komisyon üyesi Günther Oettinger Bild gazetesine demecinde Türkiye'nin AB'ye Erdoğan'dan sonra mümkün olacağını söyledi.
Suriye'de gençleri zorunlu askerlik adı altında saflarına katan, hatta çocukları bile kaçıran terör örgütü YPG'nin bir yüzü daha ifşa oldu.
Facebook, instagram, twitterde sosyal bir ortam edinmeye çalışan insanlar, sanal âlemin büyüsüne kapılıyor ve mahremiyet sınırlarını ortadan kaldırıyorlar.
Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında Whatsapp grubunu yönettikleri iddiasıyla gözaltına alınan iki kurmay albay tutuklandı.
New York'ta tutuklu olarak yargılanan İran asıllı işadamı Reza Zarrab, 'reddi hakim' talebinde bulundu.
Gülen örgütünün medya yapılanmasına yönelik soruşturmada hakkında gözaltı kararı verilen şarkıcı Atilla Taş, Gemlik'te gözaltına alındı.
Suriye'nin Cerablus bölgesinde ÖSO birliklerinin operasyonları sırasında sağ ele geçirilen PKK/YPG'li S.N.'nin babası, oğlunun Türkiye'ye iade edilmesini istedi.
Karabük'ün Safranbolu İlçesi'ndeki 125'inci Jandarma Eğitim Alayı Komutanlığı'nda, acemi askerler ile üst dönem askerler arasında çıkan kavgada 1'i ağır, 10 asker yaralandı.
AP Dış İlişkiler Komitesinde, Komite Başkanı Elmar Brok ve AP Türkiye Raportörü Kati Piri'nin geçen hafta Türkiye’ye yaptıkları ziyaret ele alındı. Özeleştirilerle dolu toplantıda P
Siirt’in Kurtalan ilçesinde yoksul vatandaşlara kışlık dağıtılmak üzere il dışından getirilen kömürün sevkıyatının yapıldığı trenin vagonları kimliği belirsiz kişiler tarafı
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişleri yasaklanan kamyon ve otobüsler Hasdal dönüşünden 3. köprüye yönlendiriliyor.