Rusya, Türk tarım ürünlerine ambargo uygulamaya başlamasıyla oluşan açığı Suriye ile kapatmaya çalışacak.
Rusya'nın Türkiye'ye ambargo uygulaması sonrası iç pazar ihtiyaçlarını karşılamak için Suriye'den bu ihtiyaçları karşılamaya başladı.
PKK yöneticisi Murat Karayılan, büyük şehirlerde destek bulamadıklarını itiraf etti. Karayılan, 'Yarın buralar düşerse sizleri de orada bitirirler...' dedi.
Esed güçlerinin, insanlık dışı uygulamaları devam ediyor. Esed ordusu Muadimiye'de uyguladığı abluka ile Madaya'ya benzer bir insanlık dramı yaşanma riskini artırıyor.
Düşünce Mektebi - Azerbaycan’da merkez sağ parti Musavat’tan ayrılan bir gurup, yakın aylarda AK Parti isimli muhafazakâr bir parti kuracaklarını duyurdular. Parti Türkiye’deki Ak Parti’
Gaziantep'te DAEŞ üyelerine kargo ile telsiz telefon gönderileceği bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi
Rusya'nın, Türkiye'ye uyguladığı ambargoya Rus şirketlerden tepkiler gelmeye başladı. Şirketlerin yaptırımlardan muaf olmak için bakanlığa başvuruda bulundukları bildirildi.
Gazeteci Hüsnü Mahalli, Sultanahmet bombacısı Nabil Fadli’yle aynı aşiretten olduklarını açıkladı
Filistin hükümeti, İsrail'in Filistinlilere yönelik uygulamalarını ve Filistinlilerin öldürülmesine soruşturma açan İsveç'i dünyaya örnek olarak gösterecek.
Azerbaycan’da ekonomik sıkıntının sokaklara döktüğü protestoculara karşı polisin yanında askerler de göstericilere müdahale etti
Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava saldırılarında sivilleri hedef alması, daha önce Çeçenistan'da uyguladığı 'sivil seyreltme' taktiğini akla getiriyor.
Tacikistan'da sakat ve engelli çocuk doğumlarında gözlenen artış göz önünde bulundurularak akraba evliliklerine yasal engel getirildi
İsrail, Almanya'dan satın aldığı nükleer başlıklı füze taşıyabilen Dolphin tipi bir denizaltının Haifa'ya ulaştığını bildirildi
Ankara'da görev başındayken iki tarafın arbedesinde tabancayla vurulan polis memuru kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
Sultanahmet’i kana bulayan IŞİD’li canlı bomba Nabil Fadlı’nın Suriye’deki ailesine Yeni Şafak ulaştı. Oğullarının iki yıl önce IŞİD saflarına geçtiğini söyleyen aile, “IŞİD�