Cizre'de, çatışmada yaralanan teröristlerin, Cizre Belediyesine ait cenaze araçları ve ambulansla kaçırılmaya çalışıldığı, terörist cenazesinin bulunduğu tabuta da silah saklandığ�
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Sarp Gürbulak sınır kapılarının yeniden inşa edileceğini belirtti.
Gürcistan Enerji Bakanı Kakha Kaladze, ülkesinin doğalgaz ihtiyacının arttığı bu dönemde İran'la görüşülmesi gerektiğini vurguladı.
Vietnam, Çin'in Haiyang Shiyou petrol platformunu Güney Çin Denizi'ne taşımasının gerginliğe neden olacağı uyarısında bulundu.
İngilizce yayın yapan Dabiq dergisinin iddiasına göre, IŞİD 'Cihatçı John' lâkaplı üyesinin öldüğünü doğruladı.
Bu soğuk kış gününde, bir ihtiyaç sahibinin duasından daha sıcak bir sığınak bulamayız. Sığınağa koşun Müslümanlar. Lütfen sırayı bozun ve acele edin.
Yıllardır uluslararası toplum tarafından uygulanan ambargoların kalkmasıyla, İran küresel ekonomiye entegre olmaya hazırlanıyor. Yaptırımlar nedeniyle ağır bedel ödeyen İran, şimdi ya
Rusya ile Türkiye arasında yaşanan kriz ve Moskova'nın Türklere vize uygulamaya başlaması, Rusya'da yaşayan Türkiye vatandaşlarının sayısında ciddi düşüşe yol açtı.
Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmetler Başhekimliği'ne bağlı 112 ambulanslarının, Çınar saldırısı sonrasında olaya gereğince müdahale etmediği iddiaları üzerine soruş
Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü, AB ve Avrupa ülkelerini, uyguladıkları politikalar ve caydırıcı önlemlerle sığınmacıların hayatlarını tehlikeye atmakla ve onları kaçakçıları
Teker, teker toplumun farklı birimlerini ele alalım: dini, etnik ve kültürel aidiyetler bağlamında hangisini ele alırsak alalım; hangisi kendi temel öğretileri ile uyumlu bir yaşamı hem i�
Iraklı Sünniler, Diyala ve başka kentlerde kendilerine yönelik artan saldırılar sebebiyle uluslararası koruma talebinde bulundular.
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği olayda PTT şubesinin kayıp güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.
Van’ın İpekyolu ilçesinin Bostaniçi mahallesinde bir okula bombalı saldırı düzenlendi.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.