Fransız seçmenler, Ulusal Mecliste görev yapacak 577 milletvekilini belirlemek için sandık başına gitti.
ABD’li yönetmen Oliver Stone’a konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD başkanlarının değişmesine rağmen ülkenin politikasının aynı kaldığını söyledi.
Körfez ülkelerinin tecrit politikası uyguladığı Katar ile 2 yıl önce varılan anlaşma sonucu, Türk askeri başkent Doha’daki ‘El Rayyan Üssü’nde bulunuyor. Zırhlı birliklerle 94 asker
Katar'a yönelik tehdidin ayak sesleri ilk olarak Suriye'de duyuldu. 15 Temmuz'un uluslararası ayağını yöneten Muhammed Dahlan ve ekibi, önce muhalifleri Türkiye-Katar ekseninden koparmak isted
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, skandal bir açıklama yaparak, "Hümüket Rabia simgesinden vezgeçmeli" dedi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Katar kriziyle ilgili ilk kez konuşarak, Türkiye'nin tutumunu eleştirdi.
7 ülkenin diplomatik ilişkileri kestiği Katar, Körfez'de oluşan krizin hafiflemesi için taraf ülkelere uzlaşma çağrısı yaptı.
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter'in FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi. Evinde gözaltına alınan Yeter, savcılığa sevk edil
Konya'da yayın yapan Kanal 42 Televizyonuna konuşan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Katar kriziyle ilgili ilk kez konuşarak, Türkiye'nin tutumunu eleştirdi.
FETÖ'den gözaltına alınan Başbakanlık Başmüşaviri Birol Erdem'in atandığı dönemde eski Başbakan Davutloğlu'nun görevde olduğu haberlerine yalanlama geldi. Davutoğlu'nun sosyal medya
21 Mayıs'ta AK Parti Olağanüstü Kongre'sine saldırı hazırlığında olduğu öne sürülen ve Ankara'da düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen DEAŞ'lı teröristlerin, cep telefonuyla
Başbakanlık Başmüşaviri Birol Erdem ile eşi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmak suçundan gözaltına alındı.
Ama, asıl düşündürmesi gereken, anti-emperyalist nutuklar atanların, henüz de en büyük emperyalist güç olan USA emperyalizmimin bayrağı altında bir silahlı mücadeleye katılmasıdır.
Mülkün bir emanet olduğu bilinci ile hareket eden bizler, mülkü mutlaklaştıran Kapitalizm'den, mülkü kamusallaştıran Komünizm'den ve mülkü günah sayan bir Mistitizm'den beriyiz.