Suriyeli aktivist Oruba Barakat ile gazeteci kızı Halla Barakat'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli A.B, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
Olimpiyat şampiyonu Naim Süleymanoğlu, 7 saat süren operasyonla karaciğer nakli oldu.
Başörtüsüz temsil ettiği gerekçesiyle İran tarafından takımdan çıkarılan satranç dahisi Dors Derakhshani, ABD'nin kadrosuna katıldı.
Danimarka Parlamentosunda burka ve peçenin yasaklanması kararı alındı.
ABD yönetimi, Sudan'a 20 yıldır uyguladığı ekonomik yaptırımları kaldırdığını açıkladı.
Türkiye, seçilmiş Avrupa Birliği ülkeleri içinde Finlandiya'nın ardından yoksulluk oranında en fazla düşüşün kaydedildiği ülke oldu.
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Peşmerge Güçleri’ne yardımların süreceğini belirtiyor.
Düzce'de Mehmet Keleş'in istifasıyla boşalan Belediye Başkanlığı için yapılan seçimlerde başkan seçilen AK Parti'li Dursun Ay, görevi devraldı.
Rusya ordusu askerlerinin güvenlik için çok büyük önem arz eden konum bilgilerini açığa çıkarıyor olması sebebiyle selfie çekmelerini yasakladı.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek görüşmesinin rutin bir görüşme olduğunu açıkladı.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Agramunt'un istifasını sunduğu duyuruldu
iPhone'lara iOS 11 işletim sistemiyle birlikte hayat kurtaran bir özellik geldi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Hükümet Sözcüsü Safin Dizayi, "Türkiye'ye karşı bir hareketimiz yok ve Türkiye'den de askeri operasyon beklemiyoruz" dedi.
Bosnalı yönetmen Türkiye’deki Suriyeli yetimleri beyazperdeye taşıdı
John Bass, ABD İstanbul konsolosluğunun bir yerel görevlisinin casusluk suçlaması ile tutuklanmasına ilişkin hükümetten bazılarının "intikam peşinde” olduğunu öne sürdü.