Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul, Sultanahmet'teki saldırıyla ilgili, "O alanda 5-10 saniye öncesinde bazı insanlar durdurulup sorgulanmışlar" dedi.
Emre Uslu, Sultanahmet saldırısı sonrasında attığı tweette AK Parti'ye oy verenlere "Bunu siz istediniz" dedi.
Sultanahmet Meydanı'ndaki patlama sonrası Sedef Kabaş terör saldırısını 'onaylayan' bir tweet attı..
Şanlıurfa'da DAEŞ'e yönelik gerçekleştirilen operasyonda örgütün bölge sorumlusu ve canlı bomba olarak eğitim gören terörist yakalandı.
Diyarbakır'a bağlı Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının geçici süreyle kaldırıldığı Çiftehan Sokak'a, etkisiz hale getirilen teröristlerin cenazelerini almak için giden HDP milletv
9-17 Aralık 2015 tarihleri arasında 26 kent merkezinde yapılan araştırmada 'Sizce Türkiye bölünme tehlikesi altında mı?' sorusuna yüzde 54,2'lik kesim 'Evet' yanıtını verdi.
Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamaya ilişkin bir yorum da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, hükümeti defalarca uyardıklarını söyledi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultanahmet'teki terör saldırısında yaralananları, tedavi gördükleri İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu teda
Ülkelerindeki kanlı terör eylemleri sonrasında rahatsız edici hiçbir görüntüyü ekranlarına taşımayan Batı medyası, aynı hassasiyeti Türkiye için göstermedi.
İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndaki saldırı sonucu 10 kişi yaşamını yitirirken, bu kişilerden 7'sinin isimleri belli oldu.
Sultanahmet Meydanı'ndaki bombalı saldırının tanıkları, patlama sonrası bölgeden büyük bir alev topu yükseldiğini, bölgede çok sayıda yaralı bulunduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanahmet'te 10 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı patlamanın Suriye kökenli bir canlı bomba saldırısı olarak değerlendirildiğini açıkladı. Peki
Türkiye’de borsaya kote olan şirketlerden Gersan Elektrik’in Rusya’daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao fabrikası, siyasi kriz sonrası verilen 60 günlük kapatma cezasına karşı verdiği h
Şanlıurfa’da DAEŞ'e yönelik gerçekleştirilen operasyonda örgütün bölge sorumlusu da yakalandı.
PKK'nın dağ kadrosunda yer alan isimleden Muzaffer Ayata, Beyaz Şov ve Beyazıt Öztürk'ün özürüne ilişkin açıklama yaptı.