ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kirby, Fransa'da yaşanan olayları yakından takip ettiklerini ve endişe duyduklarını belirtti.
CIA direktörü John Brennan, IŞİD'in Libya'daki varlığının Avrupa'ya tehdit olduğunu söyledi, örgütün dünya genelindeki savaşçı sayısının El Kaide'nin en güçlü döneminden fazla
zerbaycan tarihinde ilk kez bir Formula 1 yarışına ev sahipliği yapacak. Sokak yarışı olarak düzenlenecek bu organizasyon, Azerbaycan'a ne katar veya bu ülkeden neler götürür?
Türkeş, "Bundan sonrası terörden mağdur olmuş bölgenin, diğer bölgeler gibi normalize olma sürecidir." dedi
İstanbul Vezneciler'de 6 polisin şehit olduğu, 6 sivilin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın cenazesini kaldıranlar arasında HDP'li Kayapınar ve Bağlar Belediy
Demirtaş, TAK'ın eylemleriyle ilgili 'Böyle bir örgütün kimseye faydası olduğunu hiçbir zaman düşünmedik' diye konuştu. Altan Tan krizini de değerlendiren Demirtaş, 'Bizim Altan Bey'le
Fransa, cumartesi günü oynanan Rusya-İngiltere maçı öncesi ve sonrasında olay çıkardıkları belirlenen 20 Rus taraftarı daha sınır dışı ediyor.
İstanbul Vezneciler’de çevik kuvvet minibüsüne yönelik gerçekleşen bombalı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında biri Demokratik Bölgeler Partili (DBP) Belediye Meclis Üy
Guardian Gazetesi Avrupa Birliği'nin 1963'de Türkiye'ye verdiği üyelik perspektifinin gerçekleşeceğine dair hiçbir işaret olmadığını söyledi.
Yüksekova'ya bağlı Büyükçiftlik belde eşbaşkanı Zübeyir Ceylan, dağlık arazide mayına basması sonucu ağır yaralandı.
Birleşik Arap Emirlikleri veliahtı Mohammed bin Zayed Al Nahyan Yemen savaşının bittiğini söyleyerek "BAE askerleri çekiliyor" dedi.
Suudi Arabistan'ın ikinci veliahtı Prens Salman, ABD ile yaşanan bazı sorunları çözmek ve '2030 Vizyonu' için ABD'de bulunuyor.
IŞİD’e karşı mücadeleye doğrudan katılmasa da katkı verme çabalarını arttırmaya çalışan NATO yeni seçenekleri devreye sokmaya çalışıyor. ABD ise NATO’nun katkısının şu andaki
Isparta’da sosyal medya üzerinden PKK’nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 21 şüpheliden 8’i tutuklandı.
İran dini lideri Ayetullah Hamaney, Batı'nın yaptırımlar konusunda oyaladığını söyleyerek nükleer anlaşmayı yakarız tehdidinde bulundu.