Kucağında kızıyla kalem satan fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı bulan Suriyeli sığınmacı Abdülhalim Attar, internet üzerinden toplanan 191 bin dolar bağışla Beyrut'ta üç dükkâ
Sosyal medyada örgütlenen Türkler, Suriye'deki Türkmenler'e destek için İsveç'in Başkenti Stockholm'deki Rus Büyükelçiliği önünde toplandı.
IŞİD, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde engellilerin hizmet aldığı bir sosyal hizmetler kurumuna yönelik 14 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı üstlendi.
İnsan her dönemde insan. Ama modern dönemde ibret bahsine sağır, tecrübe bakımından nasipsiz olmamızın bu çağa özgü bir sebebi olsa gerek. Yaşadıklarımızdan neden ibret alamıyoruz?
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Devlet ve Girişim: Tunus için Yeni Ekonomik Vizyon Toplantısı'nda konuştu.
“Sosyal Medya medya değil, onun da ötesinde bir yaşam alanıdır. Bu platformlarda medyanın nesnellik, güvenilirlik gibi süzgeçlerinden geçmeyen bilgilerin bombardımanı var. Çoğu paylaş�
Sedat Peker'in Bayırbucak Türkmenlerine yollayacağı teknolojik destek ekipmanlarının fotoğrafları Peker'in sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değiştirilerek, memurun 'iş güvencesinin' kalkacağını açıkladı.
Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Türkiye'ye yönelik ekonomik tedbirler içeren yaptırım kararını imzalamasının ardından sosyal medyada Arap dünyasından Türkiye'ye büyük destek geldi.
Özbekistan'da sosyal medyada başörtülü fotoğraf paylaşan öğrenciler savcılık tarafından sorgulandı
Rusların Türk şirketlere karşı boykot başlatması üzerine sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. Fenerbahçe taraftarı Yandex'i boykot ile ilk adımı atarken sosyal medyalarda ise Rus
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, "Başörtüsü bir mücadeleydi. Bu mücadelede haklarımızı bıraktık ama başörtümüzü bırakmadık" dedi.
Sosyal medyanın etkin gücü Twitter'da ciddi bir sorun yaşanıyor. Kullanıcıların paylaştığı linkleri bir süredir açılmıyor.
Paris'teki saldırılar sonrası ortaya çıkan detaylar sosyal medya üzerinden tartışma yarattı...
Sosyal medya üzerinden yayınlanan videoda, hacker grubu Anonymous, DAEŞ'e tehditler savurdu.