Mısır Cumhurbaşkanı adayı ve eski Savunma Bakanı Abdulfettah es-Sisi, "Türkiye kendi davranışıyla kapıyı kapattı. Ancak Türk halkıyla hiç bir sorun yok" dedi.
ABD Temsilciler Meclisi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına yönelik işkenceyi sona erdirmesi ve ülkedeki tüm etnik ve dini azınlıkların insan haklarına saygı göstermesine yöne
Moskova, Berlinin Ukrayna krizinin çözümü için ikinci bir Cenevre konferansı toplanması yönündeki önerisini reddetti.
Danıştay 6. Dairesi, Taksim yayalaştırma projesinin iptaline karar verdi. Karar oy çokluğuyla alındı.
Başkent Jubaya giden BM Genel Sekreteri, "Çatışmanın durmaması halinde yarım milyon insan bir aydan kısa bir süre içinde açlık sorunuyla karşı karşıya kalabilir" dedi.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Almanya Cumhurbaşkanı Gauckun Türkiye ziyaretindeki sözlerini Viyanada değerlendirdi, "Eğer kaygı duyacaksak Avrupa sokaklarına nüfuz etmiş olan ırkçı
YSK, cumhurbaşkanlığı adaylığı için ilk ve son başvuru tarihini açıkladı. 30 Mart yerel seçimlerinin kesin sonuçlarını ve hangi partinin kaç itirazının kabul edildiğini de duyurdu.
İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile 2011de yaptığı barış anlaşmasının İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından engellendiğini açıkla
Ortadoğu kökenli MERS virüsü insan sağlığını tehdit eden ciddi bir hastalık. Hastalığın çaresi henüz bulunamadı.
İsrail Cumhurbaşkanı Peres, Filistin ile İsrail arasında askıya alınan barış görüşmelerine yönelik, "Umutlarımızı kaybetmemeliyiz, müzakereleri sürdürmeliyiz. İnanıyorum ki müzak
ABD Yüksek Mahkemesi, kamu kurumlarında toplantı öncesi dua edilmesinin anayasayı ihlal etmediğine karar verdi.
AB Konseyi, büyük çoğunluğu Karayipler ve Pasifik bölgelerindeki ada ülkelerinden oluşan 19 ülkenin vatandaşlarına Schengen Alanına vizesiz girme hakkı tanıyan kararı onayladı.
Nijeryanın kuzeyindeki Borno eyaletinde 8 kız çocuğunun daha Boko Haram üyesi olduğu sanılan militanlar tarafından kaçırıldığı bildirildi.
NATO Genel Sekreteri Rasmussen, Ukraynada yaşanan krize ilişkin, "Soğuk Savaştan bu yana Avrupa güvenliği açısından en vahim krizle karşı karşıyayız" dedi.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Türkiye olarak Ukraynanın birliği ve toprak bütünlüğünün mutlaka korunması gerektiğine inanıyoruz dedi.