CHP'nin başlattığı #HerDildeHayır kampanyasında Kürtçe'yi kullanmamasına HDP'li vekil tepki gösterdi.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında sela okuyan imam Mustafa Baki'ye engel olmaya çalışan 2 sanığa para cezası verildi.
‘Hal Yasası’nda değişikliğe gidiyor. Hal Yasası değişikliğiyle her ilçede hal olmayacak, büyük haller oluşturulacak ve aracı sayısı azaltılacak.
KKTC ve Rum tarafı arasında devam eden, İngiltere, Yunanistan ve Türkiye'nin de garnatör olduğu 20 aydır devam eden müzakereler krizle sonuçlandı!
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Bu referandumda 'evet' demeyenleri PKK terörüyle eş tutmak, FETÖ'cü olmakla suçlamak, 16 Nisan referandumunu 15 Temmuz'un cevabı veya
"Referandumda yüzde 50'yi geçemezsek ve başarısız olursak iç savaşa hazırlanın" diyen AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem partisinin talebi üzerine görevinden istifa etti.
Almanya’da DİTİB camilerinde görev yapan dört imamın evinde, "casusluk faaliyeti yürüttükleri" iddiasıyla arama yapılmasına tepki gösteren Adalet Bakanı Bozdağ, uluslararası anlaşmala
Edirne'de jandarmanın yol denetimini haber alarak ya da fark ederek denetim noktası yakınında tali yola sapan sürücüler drone gözetimiyle kontrol ediliyor.
AK Parti'nin seçim zaferlerinden sonra hezimeti yaşayanlar, her seçim öncesi olduğu gibi 'şaibe' haberlerini gündeme getiriyor.
Fransa'da polisin bir gence copla cinsel saldırıda bulunmasının Paris'te protesto edildiği gösteride, göstericiler ile polis arasında çatışma çıktı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, anormal şekilde artan sebze ve meyve fiyatlarına yeni ayarlama yapılması için Hal Yasası’nda değişiklik yapacaklarını belirterek, “Tüketici
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez ülkeleri ziyareti sırasında Bahreyn'de yaptığı konuşmada kullandığı kritik bir ifade var: "Suriye'nin bölünmesine karşıyız ama biliniz
Akıl fikir sahibi bir insan olmanın hiçbir kestirme yolu yok, bu dünyanın her yerinde milyon kere ispatlanmış muhkem bir hikaye... Gazete okuyarak, televizyon izleyerek, sosyal medyada vakit ö
Daralmış gündemimiz ve kısırlaşmış tartışmaların ötesine bakmalıyız. Atlantik'te bir deprem oldu. Tüm dünyayı değiştirecek, dönüştürecek derinlikte ve genişlikte bir deprem bu.
Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, "Referandumda yüzde 50'yi geçemezsek ve başarısız olursak iç savaşa hazırlanın" diyen Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem hakkında soruşturma b