Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un masasında özellikle IŞİD vardı.
KPSS hırsızlığıyla kamuya sızan personellere idari soruşturma başlatıldı.
Batı Akdeniz'de fırtına uyarısı yapan meteoroloji uzmanları, Hatay'da sel baskınlarına ve İç Anadolu'da kar yağışına karşı vatandaşları uyardı.
İsrail'in Filistin'le savaşması için 70 ülkeden asker topladığı açıklandı
Strazburg'ta Avrupa Konseyi Parlamenterler Asamblesi genel kurulunda, bir Ermeni vekilin 'soykırım' için saygı duruşu isteğine HDP ve CHP'li iki isim de katıldı.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ana muhalefet partisi CHP'nin seçim vaatlerini eleştirdi: İktidar hedefi olsaydı öylesine sorumsuz ve pervasız bir tutum ortaya koymazdı.
Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılını anma etkinliklerine katılım listesi kesinleşti.
CHP yaklaşık iki haftadır reklamlarında kullandığı "Gitsinler" ifadesini "itici" bulunduğu gerekçesiyle kampanyasından çıkardı
ABD'de 1,5 milyon siyahi erkeğin çeşitli sebeplerle toplumsal hayattan uzak kaldığı ortaya çıktı. "Kayıp" olarak adlandırılan bu 1,5 milyon siyahinin bir kısmı erken yaşta ölmüş, bir
KPSS soruşturmasında bazı şüphelilerin, 'paralel yapı'nın talimatına rağmen imha edilmeyen bin 250 sınav kitapçığının incelenmesiyle tespit edildiği öğrenildi.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Afham, Yemen’e yönelik başlatılan “Kararlılık Fırtınası” operasyonunun sona ermesini, “Yemen’deki krizin askeri çözümü olmadığını daha �
7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi için 54 ülkede sandık kurulacak. Yurtdışında oy verme işlemi 8 Mayıs'ta başlayıp 31 Mayıs'ta sona erecek.
Restorasyon gerekçesiyle dükkânlarının boşaltılması için talimat gelen Kapalıçarşı'daki Sandal Bedesteni esnafı mallarını toplamaya başladı.
Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliği uyarınca 29 Mayıs 2013'ten önce alınan sertifikaların 29 Mayıs'a kadar sürücü belgesine dönüştürülmemesi durumunda iptal olacağı
Guardian yazarı Peter Balakian, kaleme aldığı yazıda Ermeni Soykırımı ile ilgili Türkiye'ye önemli mesajlar verirken 'hakikat olmadan uzlaşı da olmaz' dedi...