İŞİD çıkardığı petrolü Rus işadamları aracılığıyla Esed rejimine satması ile ilgili bilgiler var.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande’ın, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sırasında dile getirdiği “Sadece IŞİD ve teröristlere saldırı düzenlenmesi konusunda anlaştık”
Ülke takımlarının Türkiye’ye gitmemesini isteyen Rus yönetimine ilk cevap Lokomotiv Moskova'dan geldi.
NATO, Eylül 2014 tarihinden beri Rusya’ya ait denizaltı, casusluk ya da savaş uçakları nedeniyle 15 kez alarma geçti.
Fars haber ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre Rus pilotu Kasım Süleymani'nin komutasındaki birlikler kurtardı.
Suriye'deki muhalif grupları, Rus savaş uçaklarının kullandığı Lazkiye'deki Himeymim askeri havaalanına topla saldırdı.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde devriye görevi yürüten polis aracı bir grup terörist tarafından silahlı saldırıya uğradı.
Düşen Rus uçağından sağ kurtulan pilottan intikam mesajı geldi...
Financial Times Gazetesi, Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizini değerlendirdi...
İstanbul'daki Alperenler Suriye'deki Türkmenler'e yardım için yola çıktı. Aralarında doktorların da bulunduğu 70 kişi ile birlikte çok sayıda TIR, İstanbul'dan Suriye'ye doğru yola çı
Fetullahçı Terör Örgütü’nden (FETÖ) gelen montaj belgeleri gazetesinde yayınlayan ve Türkiye aleyhinde yaptığı haberlerle bilinen, teröre yardım ve casusluk suçlarından tutuklanan Cum
Fatih'te ciğercilik yapan ve sakalları ile giyim tarzlarından dolayı Rusya'daki yayın kuruluşlarında "DAEŞ mensubu" olarak yansıtılan Kember kardeşler, terörist olmadıklarını göstermek
Milli sporcu Nasuh Mahruki, Türkiye-Rusya uçak krizine dair Twitter'da skandal bir paylaşımda bulundu. "Putin'den ricam; bu saldırının bedelini dost ülke Türkiye'ye & Türk Milletine değil b
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı yaptığı açıklamada, 'Türkiye ve Rusya'nın bu olaydan sonra sağduyulu ve dengeli bir tutum sergileyeceğini umuyor ve inanıyoruz' ifadelerini kullandı.
'MİT tırları' soruşturması kapsamında tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara temsilcisi Erdem Gül tutuklandı.