Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısı yapıldı.
Rusya'da bir grup avukat, savaş uçağını Suriye'ye gönderen generaller hakkında suç duyurusunda bulundu.
Brüksel'de toplanan NATO dışişleri bakanları, Karadağ'ın NATO'nun 29'uncu üyesi olması konusunda anlaşmaya vardı.
Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği ve İnsan Hakları İzleme Örgütü, ABD Adalet Bakanı'na ortak mektup yazarak, CIA bağlantılı işkence ve insan hakları ihlallerinin soruşturulmasını i
Rusya yaptırımları ile zorluklarla karşılaşan Türkiye TIR'ları Hazar denizi üzerinden Orta Asya'ya gidecek. Bunun için Azerbaycan Trük tırlarına Bakü limanında %20 indirim yapacak.
Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi COP 21 devam ederken Dünya Sağlık Örgütü’nden (WHO) dikkat çekici bir uyarı geldi.
Amerika Birleşik Devletleri, terör örgütü IŞİD’le daha aktif mücadele kapsamında Irak ve Suriye’ye takviye güç göndermeye hazırlanıyor.
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Halep'te su arıtma tesisine yapılan hava saldırısını kınadı. UNICEF Suriye Temsilcisi saldırıyı "Savaş kurallarının ihlâlinin end
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye’ye tam destek verdiklerini ve güvenliği için Akdeniz’e uçaklar ve savaş gemileri gönderileceğini duyurdu. Stoltenberg, bunun düşen uçakla ilgisi
Sur Kaymakamlığı, 'terör örgütü mensuplarının yoğunlaşan faaliyetlerine son verilmesi' için 6 mahalle ve 1 caddede sokağa çıkma yasağı ilan etti.
FRANSA’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen BM İklim Değişikliği Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçağın düşürülmesinin ardından Rusya’nın sergilediği tavrın diplomatik olmadığını söyledi. Erdoğan, “Olaya duygusal yaklaşıyorlar. Devlet ciddiyetiyle ba
Halep'te su arıtma tesisinin geçen hafta hava saldırılarında zarar görmesi sonucu, 3,5 milyon Suriyelinin suya erişiminin kesintiye uğradığı bildirildi
MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizi hakkında açıklamalarda bulundu...
Eski DEP Başkanı Yaşar Kaya, Tahir Elçi'nin ölümüyle ilgili HDP ve PKK'yı eleştirdi...