Kâbe’de kıldırdığı teravih namazının sonunda “Terörü destekleyen ve finanse edenlere” özel bir başlık açtığı duasıyla Şeyh Abdurrahman es-Sudeys, takipçilerini şaşırttı. Tam
ODTܒden başlayalım. ODTܒde okuyan, ismi bende mahfuz bir delikanlı mail attı. Diyor ki ‘İsmail abi, biz ODTܒnün sadece bu tip marjinal olaylarla gündeme gelmesinden hem bıktık hem u
Katar Havayolları tarafından da yayınlanan açıklama metninde, “İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre, derhal geçerli olmak üzere aşağıda adı geçen ülkelerin vatandaşlarına b
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, petshoplarda hayvan satışının yasaklanacağını söyledi
Brexit ile birlikte İngiltere'de yaşayan 3 milyon Avrupa vatandaşının akıbetinin ne olacağı henüz kesinleşmemişken İngiltere Başbakanı Theresa May’den açıklama geldi.
Merkel hükümeti, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Berlin'de açılan liberal camiye yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "2017'ye güçlü bir başlangıç yaptık ve bütün tahminleri altüst ederek Türkiye yüzde 5'lik büyüme oranlarını yakaladı." dedi.
Başbakan Yıldırım, "Bugünlerde moda oldu, 'İslamcı terörist'. Bu düpedüz İslam düşmanlığı, Müslümanlık düşmanlığıdır. Teröristin dini, kitabı, mezhebi, meşrebi olmaz. Terö
Siirt'in Pervari ve Eruh ilçelerindeki operasyonlarda 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
ABD'de yapılan bir anket, ülkedeki iş adamlarının bir kısmının ABD Başkanı Donald Trump'ın yönetim şeklini "kaotik" şeklinde değerlendirdiğini gösterdi.
Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında bir helikopterin düşmesi sonucu iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TürkAkım Projesi'ne ilişkin "Pioneering Spirit" adlı inşaat gemisinde incelemelerde bulunan Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz'ün, firar etmesiyle ilgili soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede ilginç bilgiler yer aldı. İddianamede Öksüz'ün
Katar'a karşı yaptırım uygulama girişimini başlatan Arap ülkeleri, Türkiye'nin ülkedeki askeri üssünün kapatılmasını istedi.
ABD'de yayın yapan gazetede, Türkiye'nin ŞİÖ'ye üye olmasıyla Avrupa Birliği'nin bölgedeki etkinliğinin azalacağı belirtildi.