TSK, Afrin kırsalında YPG mevzilerini obüslerle vuruyor. YPG harekata karşılık verirken Türk askeri sınırda alarm durumunda.
İstanbul Bayrampaşa Hacı Nuri Örs Camii İmam Hatibi Mehmet Omay, “Demokrasi şehidi diye bir şey olmaz” dediği için açığa alındı.
Kemal Kılıçdaroğlu, geceleri, partisi tarafından kiralanan karavanda konaklıyor.
Bakanlık sosyal güvencesi olmayan kronik hastalara yardım için harekete geçti. İlk olarak verem hastalarına aylık bin liraya kadar ödeme yapılması gündemde.
Lübnan'da ordusu, sınır bölgesinde bulunan Arsel mülteci kapına saldırdı. Zırhlı araçlarla kampa giren ordunun saldırısında 12 kişinin hayatını kaybetti, 400 mülteci de gözaltına a
Başepiskopos Aram Ateşyan'ın Patrik Genel Vekilliği, Ruhaniler Genel Meclisi tarafından sonlandırıldı.
İsrail basını Mısır ve BAE'nin Filistin’de yönetimi değiştirmek için anlaştığını öne sürdü.
Hatay'ın Hassa ilçesinde bulunan Gökhan Hudut Karakolu'na, terör örgütü PKK/PYD'nin işgali altındaki Afrin bölgesinden açılan taciz ateşine misliyle karşılık verildi.
Alman hükümet sözcüsünün yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'önemli bir misafir' olduğunu dediğini aktardı.
Gaziantep Valiliği, eylem hazırlığındaki 8 teröristin 146 kilo patlayıcıyla birlikte yakalandığını açıkladı.
Irak Göç ve Göçmenler Bakanı Caf, Musul'u DEAŞ'tan kurtarma operasyonu başladığından bu yana 900 bin sivilin evini terk etmek zorunda kaldığını söyledi.
Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü, araştırma ve deneyler sonucunda, 4 Nisan'da İdlib'e bağlı Han Şeyhun'da sarin kullanıldığını tespit etti
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında geçerli olan ücret tarifesi yeniden düzenlendi. 1 Temmuz 2017 Cumartesn geçerli olacak şekilde zam yapıldı. Yarın günü uygulamaya konacak yeni ücre
Ankara Üniversitesince, "1915 olaylarına" ilişkin Latin Amerika'da yerel akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen sempozyumlardan derlenen İngilizce "Osmanlı İmparatorluğu'nun en uzun yılı
Türkiye, ”Cerablus-İdlib bölgesinin korumasını üstlenecek yeni bir ordu yapılanmasına” gidiyor.