Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kuzey Irak'taki referandumla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu, "IKBY'nin Irak'ın toprak bütünlüğünü riske sokan bu adımı, bugüne kadar kendisine en zor za
Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov, Suriye'de dün havan saldırısıyla ölen Korgeneral Asapov'un ABD'nin ikiyüzlü politikaları nedeniyle can verdiğini söyledi.
PKK'nın attığı havan topu mermisi Şemdinli/Derecik'te Suriyeli göçmenlerin konakladığı alana düştü, 1 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 'Onurumla geldim onurumla ayrılıyorum' dedi.
Kuzey Irak Kürt Yönetimi bir açıklama yayınlayarak halka, huzur ortamını bozacak davranışlardan kaçınılması çağrısı yaptı
Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Tuzhurmatu ilçesinde, Haşdi Şabi güçlerinin ateş açması sonucu 1 Peşmerge'nin hayatını kaybettiği iddia edildi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Kuzey Irak’taki bağımsızlık referandumundaki oy verme işlemi devam ederken, olağanüstü toplantı kararı aldı. RTÜK, Barzani'nin kanalı Rudaw'ın Türksat
Irak'ta Şii lider Mukteda es-Sadr, IKBY'nin yasa dışı referandumunu Irak hükümeti ve halkına karşı 'meydan okuma' olarak niteleyerek teyakkuz çağrısı yaptı.
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri'nin Suriye'nin Deyr ez Zor kentinde ABD destekli PYD'yi vurduğuna dair açıklamayı yalanladı.
Kuzey Irak’ta yaşanan gelişmelerden oldukça rahatsız olan Kerkük Vakfı Başkanı Erşat Hürzümcü, 'Bölgede kurulacak olan bir Kürdistan devletine müdahale etme görevi Irak devletinindir
Siyonist İsrail hükümeti, onlarca Filistinli Müslüman aileyi önümüzdeki yıl yaşadıkları bölgeden sürerek yerine Yahudi yerleşim birimi inşa etmeyi planlıyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ehliyet ve pasaportların bundan sonra nüfus idaresinin vereceğini açıkladı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, IKBY’deki gayrimeşru referandumu değerlendirdi. "Durum çok ciddi, tehdit çok açıktır, tehlike çok yakındır." dedi.
Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) yapılacak üçüncü Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) Sınavı başvuruları yarın başlayacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ile telefonla görüştü.