Cumhur İttifakı'nın karşısında açıklanmasa da bir blok halinde yer almaya çalışan CHP, İYİ Parti, SP, DP gibi partilerin ortak adayı olarak adı konuşulan Abdullah Gül'e, Büyük Birli
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 24 Haziran 2018'de yapılacak seçimlerde aday olacağı yolundaki iddiayı değerlendirdi. Öte yandan Ankara kulislerinden y
Belki, Fransa Esad’ın önüne sürülecektir; rejimin devrilmesi sonrasında da eyaletlerden birisi, ki hangisi olacağı belli, Fransa “etkisine” verilecektir.
Murat Bardakçı, Haber Türk'teki köşesinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun sarayda Farsça konuşulurdu sözlerini ironik bir dille ele aldı.
Aynı fikirdeyim. Taşlar yerine oturmadan, adaylar net ortaya çıkmadan, siyasi analizler yapmayı spekülasyon saydığımdan, başka konularda yazmaya devam edeceğim.
Karar yazarı Yıldıray Oğur yaklaşan seçimlerin tarihsel mahiyeti ve önemini köşesine taşıyarak seçimlerin insanları bölmesine izin verilmemesi konusunda uyardı.
Yüksek enflasyonun en temel nedenlerinden birini yine yüksek enerji fiyatları oluşturuyor. 75 dolara çıkan petrol fiyatları ve 4.0 liranın altına düşmeyen dolar kuru başta enerji maliyeti
Murat Ülker, Yıldız Holding’in bankalara 6.5 milyar dolarlık kredi borcu pazarlığına ilişkin konuştu. Ülker, "Varlıklarını yurt dışına taşıyor" iddialarına da yanıt verdi.
Araştırmacılar 10 yıl sürecek çalışma sonunda ortaya çıkacak veri tabanının 200 petabayttan (200 milyar bayt) büyük bir dijital kütüphane oluşturacağının altını çizdi.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Şu andan itibaren İran'la yeni bir nükleer anlaşma konusunda çalışmak istiyoruz. Bu müzakerelere Türkiye ile Rusya'nın da katılması gerekir." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam Bülent Arınç ile görüşeceği bilgisi kulisleri hareketlendirdi. Arınç saat 18.30'da AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Arınç kapıda gazetec
Avusturya’daki mülteciler için zor bir dönem daha başlıyor. Hükümetin imzaladığı yeni sözleşmeyle, ülkede yaşayan göçmen ve mültecilerin, iltica başvurusunda bulunur bulunmaz üzerl
ABD Başkanı Donald Trump, "Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un "çok onurlu" ve mümkün olan en kısa sürede benimle görüşmek istiyor." dedi.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: Televizyon ucuz bakıcı. Çocuk iyi vakit geçiriyor ancak sözcük üretme ihtiyacı hissetmediği için beyninde konuşmayla ilgili alanlar uyarılmıyor.
Grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimlerine değindi. Geniş bir ittifakın sağlanması gerektiğini belirten CHP lideri, diğer partilere "Biz her türlü özveride bulun