ABD hükümeti, 5,10 ve 20 dolarlık banknotlarını yeniden tasarlama kararı aldı. Bu çerçevede siyahilerin de prtreleri banknotlarda yer alacak
Romanya karasularına girdiği iddia edilen iki balıkçı gözaltına alındı
HDP Eş Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş, çatışmalar başladıktan sonra PKK'nın hükümetle müzakere masasına dönmek istediğini, hükümetin bunu kabul etmediği
Putin'i sevindiren karar çıktı. Buna göre ülkenin varlıklarının Yukos olayı yüzünden başka ülkeler tarafından dondurulmasının önüne geçildi.
Şanlıurfa'da sayaç takılmasına karşı çıkan ve bölgede olaylar çıkaran çiftçilere, HDP'li Osman Baydemir sahip çıktı.
Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde 84 yaşındaki Şerife Cesur'un adı, muayene için gittiği acil servisine çamurlu olduğu gerekçesiyle ayakkabılarını çıkararak girdiği hastaneye verildi
ABD Yüksek Mahkemesi, İran’ın, 1983'te Beyrut’taki bombalı ve diğer saldırılarda ölen Amerikan askerlerinin ailelerine ödeyeceği 2,6 milyar dolar tazminatın, İran merkez bankasının ABD
Norveç mahkemesi 77 kişini katili Anders Breivik'in ruh sağlığının korunması için çaba gösterilmediğine hükmetti.
Suriye'nin Lazkiye Kenti'ndeki Türkmendağı'nı rejim güçlerinin havadan ve karadan bombalaması sonucu çıkan yangın Türkiye sınırına doğru ilerliyor.
Iraklı Ümmü Hüseyin: Böbreğimi satmaya karar verdim. Artık ailemi geçindiremiyordum. Bedenimi satmaktan veya yardımlarla yaşamaktan daha iyiydi.
Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Karaman'daki cinsel istismar davasında çıkan karar sonrası açıklamalarda bulundu.
Karaman'da bazı öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Muharrem B.'ye toplam 508 yıl 3 ay ceza verildi.
İngiltere Başbakanı David Cameron, "Schengen bölgesinde değiliz. Ayrıca Türklere vize teklifinde bulunma kararını Schengen bölgesi aldı. Biz böyle bir karar almadık, almayacağız da." de
Ankara, terörle mücadelede yeni bir dönem başlatıyor.
Kırıkkale Sulakyurt'taki devlet hastanesinin acil servisine ayakkabılarını çıkararak giren Şerife Cesur'un ismi, hastaneye verildi.