Bingöl'ün Genç İlçesi'nde bir grup PKK'lı Güzeldere Jandarma Karakolu'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı
ABD'de yapılan bir araştırmaya göre, 2008'deki mali krizim işten çıkarmalar ve sağlık pirimlerindeki kesintiler nedeniyle kanser ölümlerinin arttığı belirtildi.
Ukrayna, Rusya’ya Londra Yüksek Mahkemesi’nde karşı dava açtı
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Dağlık Karabağ sorunu için taraflarla görüşmeye devam ettiğini açıkladı.
Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinin MHP'de olağanüstü kurultay yapılmasına yönelik kararını onamasına ilişkin gerekçeli kararını tamamladı.
Meteoroloji, Orta Karadeniz'de şiddetli yağışların etkisi sonucu, sel ve su baskını riski oluşabileceği uyarısında bulundu
Hakkari Valiliği, merkez ilçe sınırları içerisinde bazı alanların ‘Özel Güvenlik Bölgesi' olduğunu duyurdu.
Sakarya'da yaşayan 87 yaşındaki Nurettin Koç, 15 kişinin idamıyla sonuçlanan 27 Mayıs 1960 darbesinin mahkeme sürecinde tanık olduğu anlar aklına geldikçe hüzünleniyor.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Fatma Betül Sayan Kaya'nın ablası Ayşe Hilal Sayan Koytak müsteşar yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Koytak istifa kararını 'K
Fransa'da, yeni çalışma yasa tasarısı protestoları devam ederken, Fransız polisinin eylemcilere karşı uyguladığı şiddet kameralara yansıyor.
Genç Türkiye Cumhuriyeti Devleti, özgürlüğe, milli iradeye ve demokrasiye karşı ilk darbeyi 27 Mayıs 1960’ta Cemal Gürsel ve genç subayların öncülüğünde yaşadı.
PKK'nın çocuk ve kadınları kullandığı gerçeğini artık hiç kimse reddetmiyor. Dünya çapında pek çok terör örgütü ile anlaşmaya vararak çocuklar ile kadınların istismarının ön�
Diyanet’in ev sahipliğinde ‘Uluslararası Kamerî Aybaşları ve Hicrî Takvim Birliği Kongresi’ düzenlenecek. Dini bayramların aynı gün yapılabilmesi için ortak karar imkânı aranacak.
Dün sosyal medyada Murat Karayılan öldü iddiasına askeri kaynaklardan yalanlama geldi.
Amerikan askerlerinin 21 kilometrekarelik İwo Jima adasını 36 günde ve ancak metre metre ilerleyerek ele geçirebilmeleri, ABD'li yetkililerin Japonlar karşısında 'ne yapacağız' sorusunu kara