Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Konya'da "Milli Eğitimde Sivil Toplumun Rolü" konulu konferansta konuştu.
Enver Aysever, Türkiye ile İsveç arasında oynanan özel maçta seremoniye çıkan başörtülü kızlar hakkında yine absürt bir açıklama yaptı.
Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi adıyla Kemal Okuyan, Enver Aysever ve Sevinç Erbulak başkanlığında toplanan grup dini hedef aldı.
Türkiye ile İsveç arasında oynanan özel maçta seremoniye çıkan başörtülü kızlar, gazeteci Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti.
Cumhurbaşkanı Hadi, operasyonun başlamasının üzerinden bir yılın geçmesinin ardından zaferin yaklaştığını açıkladı
AK Parti bünyesinde bir anayasa komisyonu kurduklarını belirten Başbakan Davutoğlu, 1 ay içinde Anayasa yazım çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını söyledi.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ensari, ABD'nin siber saldırı iddialarına tepki gösterdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame Nuceyfi ile bir araya geldi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke, TCMB Para Politikası Kurulu'nun perşembe günü yaptığı açıklamayı eleştirdi.
Çin’in Şangay kentindeki iki katlı binasının yıkımını engellemek isteyen bir kişi, binanın duvarlarını Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in posterleriyle kapladı.
CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, otomobiliyle evine giderken önünü kesen iki kişi tarafından dövüldü. Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi 3 kişi gözaltı
Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, 'Hazirandan itibaren Türk vatandaşları için vizesiz geçiş durumu var.' dedi.
Cumhurbaşkanı Mahmud'un kabile liderlerini müzakerelere katılma ve uzlaşı konusunda ikna etmek için gittiği Hiran'da kabilelerin protesto etmesi üzerine çatışma çıktı
Türk-İran İş Konseyi Başkanı Reza Kami, "İran piyasasına girmek isteyen ülkeler arasında Türkiye listenin en tepesinde yer alabilir" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 'Sur'da sadece Türkiye'de değil, dünyada örnek olacak, yaraları bir nebze olsun kapatacak önemli bir çalışmaya imza atacağız.' dedi.