Üsküdar Validebağ’da Koru Camii’nin inşaasına karşı çıkan paralel yapı, Fatih Sultan Mehmed Han’ın fetihten sonra yaptırılan ilk mescid olma özelliğini taşıyan Boğazkesen Mescidi�
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, PKK'nın silah bırakma sözüne karşılık buna göre hareket ettiklerini, ancak Çözüm Sürecinin istismar edildiğini söyledi. Arınç, "PKK'lılar elle
Enerji Bakanı geçtiğimiz günlerde yaşanan boru hattı saldırıları ile ilgili konuştu. Bakanın konuşmasında yer yer sesinin yükseldiği gözlerden kaçmadı.
Zaman gazetesi karikatür sayfasında Suruç katliamı ile artarak devam eden terör eylemleri sonucunda şehit olan askerleri mizah konusu yaptı.
Ermenek'te geçen yıl 18 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasıyla ilgili duruşmada faciadan kurtulan işçiler dinlendi. En az iki gün sürmesi beklenen duruşmada, 40 tanığa söz veril
Eğit-donat programındaki 30. Tümen, savaşçılarına saldıran Nusra Cephesi'ni 'anlaşmaya ihanet etmek'le suçladı. Nusra ise 30. Tümen'in asıl amacının kendileriyle savaşmak olduğunu idd
Ünlü ilim adamlarından Ürdünlü Ebu Katade el Filistini'nin, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'ye açık mektup tercüme edildi.
Kobani süreciyle birlikte PKK’nın, ''Pirsus Kantonu'' projesini adım adım hayata geçirmek için yoğun faaliyet gösterdiği ortaya çıktı.
Kerkük-Yumurtalık petrol boru hattında gerçekleştirilen saldırıyı üstlenen PKK, K.Irak'tan tepki gelince çark etti.
Eski savcı Zekeriya Öz’ün Gezi olaylarında PKK'nın sokağa inmemesini eleştirdiği skandal tweet ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İhvan üyesi 27 kişinin yargılandığı davada beraat kararı çıktı. "Fetih Camisi olayları" davasının duruşması 4 Ekim'e ertelendi.
İsrail kabinesi, Filistinliler için kullanılan 'idari tutuklama' yönteminin Yahudi yerleşimcilere de uygulanmasını onayladı.
PKK mensuplarınca Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan askeri hastaneye uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı öğrenildi.
Ağrı ve Tendürek dağları 15 gün süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edildi. Tunceli'de de bazı yerler 4-19 Ağustos arasında 'özel güvenlik bölgesi" olacak.
Kırıkkale'de, Kızılırmak Nehri'nde bir balıkçı tarafından fark edilen cisimlerin, özelliğini yitirmiş eğitim bombaları olduğu öğrenildi.