ORC Araştırma son anket sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara göre AK Parti'den kayan oyların yüzde 2'lik bölümü geri döndü.
Papa'nın göçmenlerin geçişini engellemek için Avrupa devletlerinin ördüğü duvarları eleştirdi...
Yemen'de bir düğün salonuna düzenlenen saldırıda kadın ve çocukların da bulunduğu en az 38 kişinin öldürüldüğü yönündeki iddialar yalanlandı.
Başbakan Davutoğlu'nun da bahsettiği PKK'nın PYD'ye destek verdiği yönündeki düşünceyi destekleyen deliller ortaya çıktı.
Obama ve Putin, New York'ta bir buçuk saat süren bir ikili görüşme yaptı. Liderler Suriye'de siyasi geçiş süreci olması gerektiği konusunda uzlaşırken, sürecin Esed'i içerip içermeyece
Emekliler bankaların yapmış olduğu faiz kazancı konusunda uyarıldı...
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande , Türkiye ve Suriye muhalefetinin Suriye’nin kuzeyinde uçuşa yasak bölge kurulması önerisini müttefikleriyle önümüzdeki günlerde tartışacaklarını açık
Etyen Mahçupyan, PKK'nın hem Suriye'deki hem de Türkiye'deki güç dengesini ve durumunu değerlendirdi...
2015 -2016 eğitim öğretim yılı başladı. Ailesinden ilk kez ayrılan anaokulu ya da ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin bazılarının gözü yaşlı. Miniklerin ağlama sebebi “okul korku
Diyarbakır polisi Dicle Haber Ajansı’na baskın düzenledi. Ajans, 32 çalışanlarının gözaltına alındığını açıkladı.
NASA, Mars'ta sıcak aylarda akan tuzlu su bulunduğuna dair çok güçlü kanıtlara ulaşıldığını açıkladı.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani BM Genel Toplantısı'nda dünya liderlerine seslendi.
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), sandıkların taşınması kararlarını görüşmesi öncesinde Halkların Demokratik Partisi’den seçimleri boykot uyarısı geldi.
Suudi Arabistan koalisyon uçakları, Yemen'in Babul Mendeb bölgesindeki bir düğün evini bombaladığı ve 50'si kadın 70 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
28 Şubat sürecinin kibirli patronu Aydın Doğan, hükümet yıkma itirafını sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'a değil, Yeni Şafak'ın sahipleri Ahmet Albayrak ve Nuri Albayrak'a da yaptı.