Türklere vizesiz Avrupa yolunun açılması durumunda uygulamaya girecek düzenlemeye göre, bütün AB vatandaşları da Türkiye’ye vizesiz seyahat edebilecek.
Eski HDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından 8 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava
Muhaliflerinin gözünde AK Parti'nin birçok hatası var. Hatta saymakla bitmez. Liderinden başlayarak spesifik politikalarına kadar partinin hem performans hem de niyet sorgulaması yapılmakta.
Anayasa komisyonuna sevk edilen 619 dokunulmazlık dosyasından 75'inin HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a ait olduğu ortaya çıktı.
Azerbaycan lideri Aliyev, Ermenistan cephe hattındaki sivil yerleşim yerlerini ziyaret etti
1 Mayıs kutlamalarının yapıldığı Bakırköy'de yürüyüş yapan bir grup, İmam Hatipleri hedef alan bir pankart hazırladı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ABD'ye neden sık sık gittiğini açıkladı. Demirtaş, "Bizi başkalarından dinlemek yerine bizden dinlemeleri iyi olur." dedi.
TSK’nın İmam Hatip Lisesi kökenli astsubay adaylarına ayrımcılığı devam ediyor. ÖSYM tarafından Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı’nı kazanan İHL mezunu öğrenciler, Ankar
KCK davasında aralarında Ahmet Türk ve Hatip Dicle’nin bulunduğu sanıklara 15'er yıla kadar hapis cezası istendi...
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Hussein, "Suriye'de şiddet, çatışmaların durdurulması anlaşması öncesindeki seviyelere tırmandı. Ölümleri daha da artıracak boyutta askeri bir hazırl
Balıkesir'de kendisine yönelik "faili meçhullerin sorumlusudur" denildiğini hatırlatan MHP'nin genel başkan adayı Meral Akşener, "Ne derseniz deyin, hepsi kabulümdür" dedi.
Sultan II.Abdülhamit’in tahttan indirilip Selanik’e gönderilmesinin ardından Yıldız Sarayı 29 Nisan 1909’da İttihatçıların ve Hareket ordusu mensuplarının yağmasına maruz kaldı. Yağ
Trafik yoğunluğunun her geçen gün artığı İstanbul’da ‘Kadıköy-Kartal’ sahil yolunun ardından ’Florya-Yeşilköy’ hattında da “akıllı bisiklet” dönemi başladı.
Dindarlık artıyor ama ahlak ve ihlas noktasında aynı şeyi söylemek mümkün değil. Hatta dindarlık arttıkça tersi oranda ahlak, saygı, samimiyet azalıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, imam hatipleri kapatmak isteyenlerin tarihe karıştığını ancak İmam Hatip neslinin dimdik ayakta olduğunu söyledi