Sultangazi’de korsan gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşları, hareket halindeki İETT otobüsünü ateşe verdi.
Hamas yönetimi, İsrail ile Filistinli gruplar arasında Mısır'da yürütülen dolaylı görüşmelerin bayramdan sonra başlayacağını duyurdu.
Suriye'nin kuzeydoğusundaki Haseke kentinde YPG'ye bağlı silahlı güçlerin hedef alındığı iki ayrı canlı bomba saldırısında en az 30 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist İsrail, İsveç’in Filistin’i devlet olarak tanıyacağını bildirmesi üzerine İsveç’in Tel Aviv Büyükelçisi'ne nota verdi.
Suriye Genel Devrim Konseyi, Dera'nın kuzeyinde Esad rejimine bağlı güçler ile muhalifler arasında çıkan çatışmada 30'dan fazla askerin hayatını kaybettiğini duyurdu
ABD öncülüğündeki koalisyona bağlı uçakların Irak'ın Enbar vilayetine bağlı Hit ilçesine yönelik bombardımanında 18 sivilin hayatını kaybetti.
Suriye'nin Kobani şehrinin doğu yakasında şiddetli çatışmaların ardından IŞİD bayrağının dikildiğini duyurdu.
NATO Genel Sekreteri, Türkiye'ye kara gücü gönderme ihtimali olduğunu açıkladı.
Karadeniz’de her yıl avlanan balık miktarı azalıyor. Bu konuda en çok suçlanan gırgır tekneleri ise, balığın azalmasının nedeni olarak çevre kirliliğini gösteriyor.
Pakistan Talibanı, Irak Şam İslam Devleti’ne bağlılığını açıkladı; örgüt, mensuplarına IŞİD’in eylemlerine destek sağlanması için talimat verdi.
Ankara'nın PYD Eşbaşkanı Salih Müslim'e kanton yönetiminden vazgeçmeleri karşılığında yapılan silah yardımlarına göz yumulacağını söylediği iddia ediliyor
İşgalci siyonist, tutsaklara bayram ziyareti yapılmasını bile engelledi Esir Kulübü: İşgal Yönetimi Binlerce Tutsağı Ziyaretten Yoksun Bırakıyor
Toplu mezardaki cesetlerin öğrencilere ait olup olmadığı 15 gün sonra netleşecek
Rus polisinin bayram namazı sırasında aldığı ilginç güvenlik önleminin fotoğrafı ortaya çıktı. Moskova'da camilerde yer bulamayan Müslümanlar sokakta namaz kılarken Rus polisinin ette
Şanlıurfa Valisi Küçük, "Kobani'nin karşısında bulunan köylerdeki okulları ikinci bir emre kadar gelişmelere bağlı olarak tatil ettik" dedi