Türkiye ile İsrail ilişkilerinin normale dönmesine ilişkin Roma'da varılan mutabakatın ardından Başbakan Binali Yıldırım ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bugün eş zamanlı olar
Sabah Gazetesi Dış Haberler Müdürü Taha Kılınç, Türkiye'nin Filistin konusundaki sorumluluğunun arttığını söyledi.
Peşmerge ve İran Devrim Muhafızları arasında çıkan çatışmada biri üst düzey komutan olmak üzere 7 İran askerinin öldürüldüğünü iddia etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Lideri Putin'e bir mektup daha yazarak düşürülen Rus uçağıyla ilgili üzüntülerini ifade etti
Hamas, Türkiye’nin İsrail’le 'ilişkilerini normalleştirme'sini onayladığına dair iddiaları reddetti.
Ahmet Haşim'in zaman ve müslüman bilinci arasındaki değişimi anlatan nefis yazısı...
Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği, Türkiye ile bölücü terör örgütü PKK’nın diyalog masasına dönmesi için girişimde bulunduklarını söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, "İncirlik'i rahatlıkla ziyaret edebilirler herhangi bir sorun yok" ifadesini kullandı.
Mısır’da Sisi yönetiminin geçen yıl aralık ayında terör örgütü PKK ile temasa geçtiği ve altı ay içinde üç kez görüştüğü ileri sürüldü.
Siyasi siyonizmin kurucusu Theodor Herzl'in 'Yahudi Devleti' adlı eserinin detayları, Sultan Abdülhamid'e 'rüşvet teklifi' ve Yahudi devleti projesini uygulamaya koyma çabaları..
İran, "Irak'ın kuzeyinden kendi askerlerine karşı saldırılar gerçekleştirildiğini" söyleyip, "Güvenliğimizi sağlamak için Kuzey Irak’ı hedef alabiliriz" açıklaması yaptı. Irak Kür
Zara'da asırlık caminin sonradan yaptırılan minarelerinden birinin yaklaşık 150, diğerinin 200 metre mesafede, yerleşim yerini ikiye bölen tepede bulunması dikkati çekiyor
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, İsrail'in yanı sıra Rusya’yla ilişkilerde de yumuşama gördüklerini söyledi. "Türk işçilerin çalışması için yeniden izin çıktı" dedi.
Türkiye’yle yaptıkları anlaşmaya ilişkin açıklama yapan İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, “Türkiye ile anlaşmamız sonrasında da Gazze’nin denizden ablukası devam edecek” dedi.
Öyle bir zamandayız ki savaşın, şiddetin ve açlığın git gide yayıldığı, kimsenin kimseye yardım eli uzatmadığı kayıp bir neslin çoğaldığı zaman... Bir Müslüman olarak sadece A