Almanya Federal Kriminal Dairesi, artan sığınmacı sayısının Almanya'da iç güvenliği tehdit ettiğini açıkladı.
Azerbaycan'da 1 kasım tarihinde yapılacak seçimler öncesinde hükümet tarafından düzenlenen operasyonda kanunsuz dinleme suçundan 15 istihbarat çalışanı gözaltına alındı
Ege Denizi'nde 250’yi aşkın sığınmacı taşıyan bir teknenin Midilli Adası yakınında batması sonucu beşi çocuk, yedi kişi hayatını kaybetti.
Koza İpek Medya Grubu'na kayyum atanmasıyla Kanal Türk ve Bugün TV'nin yayınlarının kesilmesinin ardından Bugün ve Millet gazetelerinin basımı da durduruldu.
Van'ın Muradiye ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Yunanistan’ın Midilli adasına geçmek isteyen sığınmacıları taşıyan beş tekne alabora oldu. Kazalarda en az yedi çocuk hayatını kaybetti.
Keşmir'in bağımsızlığı için mücadele eden önemli silahlı direniş örgütlerinden Leşker-i Tayyibe'nin önemli bir askeri komutanının düzenlenen bir operasyonla öldürüldüğü açık
İstanbul'un yer altındaki raylı sistem inşaatlarında geceli gündüzlü mesailerle her gün 10 bine yakın işçi çalışıyor
Kudüs'te çok sayıda Yahudi yerleşimcinin İsrail askerlerinin koruması altında zorla Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdiği belirtildi.
Kolombiya hükümeti ile ülkede faaliyet gösteren FARC grubu arasında üç yıldır süren barış görüşmelerinde son safhaya gelindi
Çözüm Süreci'nin Kobani olaylarından sonra koptuğunu belirten Akdoğan, bu süreçte toplanan istihbarat sayesinde PKK'nın bilinen bütün hedeflerinin vurulduğunu söyledi
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Türkeş, 'Ahmet Necdet Sezer gibi konuşmayan süs biberi, köşe yastığı gibi bir Cumhurbaşkanı istiyorlar'' dedi.
Hanönü ilçesinin Hocavakıf köyünde bulunan 1 ton ağırlığındaki ilginç taş çalındı.
CHP Genel Merkez binasına önceki gün 5 el ateş açılmasıyla ilgili gözaltına alınan Hacı Ali Hamurcu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İzmir'in Buca ilçesinde devriye gezen polis ekibine 2 kişi silahla ateş açtı. Araca el bombası da atıldı ancak patlamadı. Polis otomobilinin camı kırılınca 1 polis hafif yaralandı.