Meclis'te Salı günü yaşanan kavganın ardından Genel Kurul çalışmaları yine gergin başladı. Grup başkanvekilleri karşılıklı suçlamalarını basın toplantılarından Genel Kurul kürs
AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, "Dün TBMM'de yaşanan tablo gösteriyor ki hem CHP hem MHP, HDP'nin vagonu haline dönmüştür" dedi. Dün yaşananlardan büyük üzüntü duyduklarını ifade
Irak'ın Birleşmiş Milletler Büyükelçisi IŞİD'in faaliyetlerini finanse etmek için organ ticareti yaptığı iddialarını Güvenlik Konseyi gündemine taşıyarak araştırılmasını istedi.
Fransa’da Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırının ardından İslamofobi kavramına karşı Türkiye harekete geçti. Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatkı (AGİT) İslamofobi ile Müca
ANA Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, Hak ve Adalet Partisi ile Ana Parti'nin 'Hak ve Adalet Ana Parti' adı altında birleşeceğini bildirdi.
Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, 7 Kasım 2013'den beri ailesinden hiç kimseyi göremediğini söyledi.
Antalya Devlet Operası'nda sergilenen 'İtalya'da Bir Türk' adlı operanın ikinci perdesinde bazı sanatçıların başörtülü yer alması, izleyicilerin tepkisine neden oldu.
İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yarında tatil edildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin okulların 19 Şubat Perşembe günü de tatil edildiğini açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Nüfus, Mülteci ve Göç Dairesi Sekreter Yardımcısı Clements, "ABD, Suriye'de çatışmaların başladığı tarihten itibaren Suriyeliler için insani yardım amaç
"El-Kaide Bağlantılı Gerçek Kişiler" listesi Bakanlar Kurulu kararıyla güncellendi
28 Şubat Davası'nda "mağdur" olarak beyanı alınan eski Adalet Bakanlarından Şevket Kazan, "Hayatımın en zor kararıdır bu dosya için şikayetçi olmak. Ben şikayetçi değilim" dedi.
İstanbul'da aralıklarla devam eden ve zaman zaman tipiye dönüşen kar yağışı hava ve deniz ulaşımını durdurdu. Atatürk havalimanında iniş ve kalkışlar durduruldu. Zincirsiz araçları
Seçimlere geniş bir 'birliğin' çatısı olarak gitmek isteyen HDP'de, Eşbaşkan Selahattin Demirtaş'ın da katılacağı ÖDP ve EMEP görüşmeleri yapılacak.
Barzani, IŞİD'le mücadelede 1000 peşmergenin öldüğünü, örgütün elindekileri de öldürmesi halinde sayının bin olacağını açıkladı
Ukrayna hükümetine bağlı güçlerin, ateşkese rağmen Rusya yanlısı ayrılıkçılarla çatışmaların durmadığı stratejik öneme sahip Debaltseve'den geri çekilmeye başladığı belirtil