Haber Trük yazarı Serdar Turgut Trump'ın yeni Ulusal Güvenlik danışmanı j.Boltan'ı köşesine taşıdı.
Sabah gazetesi yazarı Burhaneddin Duran, McMaster'ın yerine Trump tarafından göreve getirilen J. Bolton'u köşesine taşıdı.
Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaslan Ortadoğu'da Türkiye'ye karşı kurulan tehlikeli ittifaka dikkat çekti.
Yeni Şafak yazarı Taha Kılınç, Kadisiye filmi üzerinden dönemin politik anlamlarını köşesine taşıdı.
Ankara-Aksaray otoyolunda otobüs kaza yaptı. Yolun 45. kilometresinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü çok sayıda kişi de yaralandı.
Avrupa’nın en yaşlı mumyası 25 yıl önce İsviçre’deki Otztal Alpleri’nde buz kütlesinin içinde, donmuş bir şekilde yürüyüşçüler tarafından bulunmuştu.
Şiddet gören veya görme ihtimali olan kadınların, ihbarlarını polise daha hızlı iletmeleri amacıyla hazırlanan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) hizmete girdi.
İnternet üzerinden faaliyet yürüten ve Çiftlik Bank benzeri yapılanmayla üyelerinden para topladığı öne sürülen Kayseri merkezli Anadolu Farm'ın 3 yöneticisi tutuklandı.
Pakistan'ın başkenti İslamabad şehrinde milli gün kutlamalarında Türkiye üretimi Atak helikopteri gösteri uçuşu yaptı.
Kullanıcıların başlattığı “Facebook’u Sil” kampanyasına, şirketler de “boykot” ile destek çıktı. Mozilla’nın ardından Commerzbank da “güvenilirliği sarsıldı” gerekçesiyle so
ABD yönetimi, siber saldırılarla fikri mülkiyet ve veri hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle İran'ın Mabna Enstitüsünü ve 10 vatandaşını yaptırım listesine ekledi.
CHP Gençlik Kolları Eski Genel Başkan Yardımcısı Deniz Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni baş danışmanı oldu.
Bakan Fakıbaba, özelleştirme ihalesine alınan Bor Şeker Fabrikasına ilişkin, "Şeker fabrikasına gelince, özelleştirmenin çiftçi kardeşlerimize bir zararı olmayacak. Buna inanarak söyl�
Batman’da güvenlik güçlerine teröristler tarafından kurulan hain pusuda 1 uzman asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.