Çavuşoğlu, ABD'nin PYD işbirliğini eleştirerek "Cerablus hattından bir cephe açılsa aşağıya doğru temizlenip Münbic cebi kapatıldıktan sonra rahatlıkla Rakka'ya doğru gidilebilir.”
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, günübirlik ziyaret için Libya'da. Dışişleri Bakanlığı, Çavuşoğlu'nun 2014'te tahliye edilen Trablus Büyükelçiliği'nin yeniden faaliyete başlaması i
Mısır Gazeteciler Sendikası Başkanı Yahya Kallaş’ın savcılık tarafından belirlenen kefaleti ödemeyi reddettiği ve karakolda bekletildiği belirtildi.
Suriye Hava Kuvvetlerine ait bir helikopter, Türkiye sınırı yakınlarındaki Kamışlı'da düştü. Helikopterin teknik bir arıza nedeniyle düştüğü ifade edildi.
Bağdat'ın kuzeyindeki Şaab bölgesinde bulunan Eş-Şellal halk çarşısında düzenlenen intihar saldırısında, aralarında intihar eylemcisinin de bulunduğu 12 kişi öldü, 33 kişi yaraland
Suriye ordusuna ait helikopterler, Halep'te muhaliflerin denetimindeki semtlere ''deniz mayınlarıyla'' saldırdı, 15 kişi öldü
Halep'teki hava bombardımanında yaralanan çocuk, hastanede kıyafetleri kesilirken, "Daha dün aldık, kesmeyin" diye ağladı.
Irak Hükümeti, ülke içindeki çatışmalarda sığınmacı durumuna düşen vatandaşları için uluslararası kuruluşlardan yardım istedi.
İngiliz Independent gazetesi , Avrupa'nın vizeleri kaldırdığında Kürtlerin akınına uğrayacağını iddia etti.
Tacikistan Mayın Ulusal Merkezi Müdürü, Özbekistan sınırındaki mayın temizleme sorununun yakın gelecekte çözülemeyeceğini söyledi
Türkiye'ye yönelik sık sık siber saldırılar yapılırken, HAVELSAN da hacker yetiştirmek için düğmeye basıyor.
Irak ordusuna bağlı özel kuvvetler kentte girdi. Felluce'ye giren özel kuvvetlere havadan savaş uçakları destek veriyor. IŞİD ise, kentte bulunan 50 bin sivili "canlı kalkan" olarak kullanı
Putin'in Sözcüsü Dmitri Peskov, her şeyin Türkiye'ye bağlı olduğunu söyleyerek, "Moskova onlardan Putin'in Atina'da birkez daha bahsettiği eylemleri bekliyor" dedi.
Fadime Özkan'ın mülteciler konusunda görüştüğü Mehmet Görmez Cenevre Sözleşmesinin işlemediğini, yeni mülteci sözleşmesini Müslümanların yazması gerektiğini vurgulamış.
Kurtulmuş, Mare-Cerablus hattının Türkiye'ye karşı saldırıların korunabilmesi için hayati bir hat olarak belirlendiğini belirterek hatta yapılan saldırılara karşı üzerine düşeceğin