Cenevre görüşmelerinde muhalifler, 'Sykes-Picot Anlaşması'nın, 100 yıl sonra 'Kerry-Lavrov anlaşması' şeklinde ortaya çıkmasından ve yalnız bırakılmaktan endişe ediyor.
Dolar/TL, 2,9301 ile son bir ayın en düşük seviyesine geriledi.
Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde bulunan Tüpraş rafinerisinde yangın çıktı. Rafinerinin içesindeki alevler uzaktan görülürken, itfaiye ekipleri sevkedildi. İtfaiye ekipleri yangını sönd�
Türkiye'nin, ülkeye gelen Rus gazetecilerden 15 Şubat'tan itibaren vize almalarını isteyeceği iddia edildi.
Bir CHP'li vekilin Meclis'teki odasında Atatürk posterini indirdiği iddiasını gündeme getirmesi, Aylin Nazlıaka'nın başını yaktı. CHP Merkez Yürütme Kurulu, Aylin Nazlıaka'nın partiden
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya'nın Suriye'ye yönelik hava saldırılarının devam edeceğini söyledi.
Belçika'nın Batı Flandre ili Valisi Carl Decaluwe, halktan 'sığınmacılara yardım etmemesini, özellikle de yiyecek vermemesini' istedi.
Türk Amerikan Kültür Toplumu ve ABD Müslüman Organizasyonları Konseyi'nin ortak düzenlediği toplantıda, İslamofobi masaya yatırıldı.
Başbakan Davutoğlu, Doğu'daki yeni konutlarla ilgili 'Yıllar sürmeyecek. 3-5 ay içerisinde bu işler bitecek' dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün sözlerine isim vermeden atıfta bulunarak, 'Biliyorsunuz bir sanatçı 'zalim' diye dönüp bize hitap ederek bir ithamda bulundu. Sonra bir iç
Adana'da MİT TIR'larının aranması olayında tutuklanan Adana Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Özkan Çokay, TSK'dan ihraç edildi.
Fethullah Gülen'in de yargılanan 122 sanık arasında yer aldığı "Selam Tevhid'de kumpas" davasında 55 tutuklu sanıktan 10'u hakkında tahliye kararı verildi. Tahliye edilenlerin 7'si polis, 3
IKBY Başkanı Barzani, "Referandumun yapılması direk bir devlet ilanı anlamı taşımıyor, ancak Kürdistan halkının kaderi hakkındaki fikri ve iradesini ortaya koyacaktır" dedi.
Diyarbakır'ın 11 mahallesinde sokağa çıkma yasağı bulunan Sur ilçesinin 4 mahallesinde daha saat 00.00'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov, Türkiye ve Rusya arasında yaşanan olaylardan endişe duyduklarını, iki ülke ilişkilerinin tamiri için çaba harcadıklarını söyledi.