Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, şeytan taşlamaktan reformları devreye alamadıklarını söyledi.
Diyarbakır'ın Yenişehir ve Kayapınar, Hakkari'nin de Çukurca belediye başkanları görevden uzaklaştırıldı.
Yunanistan'ın sığınmacı kamplarında kayıtlı olan ancak bulunamayan 13 bin mültecinin, Avrupa'nın iç bölgelerine sığındığı tahmin ediliyor.
Netanyahu Fransa’nın düzenleyeceği uluslararası barış konferansının iptal edilmesi halinde koşulsuz Mahmud Abbas'la görüşeceğini açıkladı.
CHP'li Tanju Özcan, Ege adalarına giderek Türk Bayrağı dikeceğini söyledi ve partilere "Siz de gelin" çağrısı yaptı.
Adana mitinginde FETÖ'den tutuklanan Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ı alkışlatan Kılıçdaroğlu "FETÖ ile ilgimiz yok" dedi.
Camilerin bodrumlara hapsedilmemesi gerektiğini söyleyen Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, müteahhitlere seslenerek, imar planlarının camilere göre yapılması çağrısında bulundu.
Suriye’de 6 yıldır devam eden savaştan en çok etkilenen bölgeler arasında yer alan, insanlık dramının derinden hissedildiği Halep, adeta “yokluk” kelimesinin karşılığı hâline geldi!
İtalya'da anayasa reform paketinin referandumda reddedilmesinin ardından gözler Cumhurbaşkanı Mattarella'ya çevrildi. Erken seçim de tartışılan senaryolar arasında
Suriye’de 6 yıldır devam eden iç savaştan en çok etkilenen bölgeler arasında yer alan, insanlık dramının derinden hissedildiği Halep, adeta “yokluk” kelimesinin karşılığı haline gel
Özelleştirme ve enerji KİT’lerine döviz satışı nedeniyle piyasalara yaklaşık 8 milyar dolar bırakılacak. Reeskont kredileriyle de Merkez Bankası’nın yeni yılda rezervinde 16.1 milyar
Yetişmiş insan farkı, bilgi farkı, kalb ve dimağ farkı olarak da ifade edilebilir.
Soruşturma kapsamında emniyet ve jandarma ekiplerince gözaltına alınan 71 kişiden, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 29'unun savcılıktaki sorguları tamamlandı. Sorgula
AK Partili bir grup hanımefendi, Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin yıldönümünde, ilâhî vahye “gökten indiği sanılan kitapların doğmaları” diyen ve ilhamlar�
ABD'de 8 Kasım'da yapılan seçimlerde başkan seçilen işadamı Donald Trump, kendi yönetiminin "yabancı ülkelere yönelik yıkıcı müdahaleler yerine, terörle mücadeleye odaklanacağını"