Malatya'dan Şanlıurfa'ya askeri malzeme taşıyan kamyonda çıkan yangının ardından patlama meydana geldi. 2’si asker 4 kişi yaralandı.
ABD Başkanı Obama, Rusya Devlet Başkanı Putin için "çok akıllı değil" dedi. Obama, Putin'in bu yıl, Kırım'ı alarak stratejik bir hata yaptığını belirterek, "Üç-dört ay önce Washin
Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 2015 yılında demiryolu yatırımlarına yoğunlaşarak 9 milyar liralık yatırım gerçekleştireceklerini, bu çerçevede yeni ihaleler açılacağını söyledi.
Suriye İnsan Hakları Örgütü 2014 yılı raporuna göre, 6 milyona yaklaşan sığınmacıların yanı sıra ülke içerisinde yer değiştirmek zorunda kalanların sayısı da 7 milyonu geçti.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Nassan, Kobanê'deki son durumu anlatıyor
Suriye’deki Müslüman Kardeşler Teşkilatı, (İhvan) Rusya’nın, muhalifler ile rejim arasında müzakerelerin yapılması yönündeki girişimini reddetti.
Filistinli yetkililere göre karar tasarısının BMGK'da kabul edilmemesi, ABD ve İsrail'in BM'ye üye ülkelere uyguladığı baskı ve şantajdan kaynaklandı
ABD, Guantanamo'da tutuklu bulunan üç Yemen ve iki Tunus vatandaşını Kazakistan'a gönderdi. 11 Eylül saldırılarının ardından hak ihlalleri ve işkencelerle özdeşleşen kampta hâlâ 127
Elazığ'da, uyuşturucu kullandığı iddia edilen bir kişi cami tuvaletinde ölü bulundu.
Yüksekova kantonunda Sevgili Selahattin Demirtaş’ın ifadesiyle “gençler” canları sıkılmış, acaba Molotof kokteyl ticareti yapabilir miyiz diye tezgah açmışlar!
Vanlıydı. Ten rengi esmerdi. Üstelik ismi de Usame idi. Bu üç olumsuz gibi görünen faktör onun hamburgercilerde, pizzacılarda ve giyim mağazalarında time iş bulmasını neredeyse imkâns
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında “İnsanlığa Karşı Suç İşlemek” iddiasıy
Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman’ın kitabında işaret ettiği, Genelkurmay’daki 14 Ocak 2004 tarihli brifingte Başbakan’ın yüzüne karşı TSK iç tüzüğünün 35. maddesini hat�
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin tahminlerine göre, İstanbul'da kar yağışı gece şiddetini arttıracak.
İsviçre merkezli WIN/Gallup araştırma şirketinin anketine göre en mutlu ülke Fiji. 65 ülkelik ankette Türkiye 56'ncı sırada.