Devlet Bahçeli’nin vekili Avukat Yücel Bulut, Ozan Arif olarak bilinen sanatçı Arif Şirin'i mahkemeye verdi.
Şırnak'ın Silopi ilçesinde 6 PKK'lı teröristin teslim olduğu bildirildi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, "ulusal uzlaşıya" ulaşmak için yürütülen çalışmalara, geçen nisan ayında sunduğu projeye uygun bir şekilde devam edilmesi çağrısında bulundu.
Kazakistan Dışişleri Bakanı Abdrahmanov, Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki krize ilişkin, "Dost ülkelerin anlaşmazlıkların üstesinden geleceğine ve krizi diyalog yoluyla çözeceğ
Kuzey Kore yönetimi, eski Güney Kore Devlet Başkanı Park'ın, Kim Jong-un'a suikast planladığı iddiasıyla idamla cezalandırılacağını açıkladı.
BM, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun Rakka'ya düzenlediği hava ve kara saldırılarında 173 sivilin yaşamını yitirdiğini duyurdu.
Crans-Montana'da devam eden Kıbrıs Konferansı'na BM Genel Sekreteri Guterres'in de katılacağı açıklandı.
Milli Savuma Bakanı Işık ile ABD'li mevkidaşı ile Brüksel'de görüştü.
Altay Ana Muharebe Tankı’nın seri üretim ihalesine 6 firmanın girebileceği öğrenildi. Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın hedefine göre 2020 itibariyle 15 adet tank üretilecek
Avrupa Birliği (AB), Rusya'nın belirli sektörlerine yönelik uygulamakta olduğu ekonomik yaptırımların süresini 6 ay uzattı. Rusya'da ise 'misilleme' yanıtı geldi.
Brüksel'de Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile ABD Savunma Bakanı Jim Mattis görüşmesi başladı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından PYD/YPG/PKK unsurlarının fırtına obüsü ve topçu bataryaları ile vurulmasından sonra Suriye sınırındaki Kilis'te sessizlik hakim...
İtalya, AB Komisyonuna mektup göndererek Akdeniz’deki düzensiz göç akışının "ciddi ve sürdürülemez" boyuta ulaştığını bildirdi.
Anayasa Mahkemesi, açlık grevindeki Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın tahliye talebini reddetti.
Başbakan Yardımcısı Kaynak, "Hem Türkiye'nin sınır güvenliği bakımından hem de bölgenin güvenliği bakımından Afrin bölgesinin terörden, teröristlerden, terör unsurlarından temizle