Geleneğimizde bu iki cemaat dışındaki ilim, ibadet, terbiye, yardımlaşma gibi maksatlarla bir araya gelmiş müminlere cemaat denmez, yaptıkları işlerle anılırlar. Nefis terbiyesi, ahlak a
Millet bir gün alayımıza “Bir susun ya!” diye patlar mı acep? Yeri göğü inleten bir haykırışla titretip kendimize döndürür mü bizi? Sanmıyorum. Millet de sosyal medyalar vasıtasıyla
Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, Aden'deki yerel yöneticilerle bir araya geldiği toplantıda, 'Halkımız, İran'ın Yemen'de herhangi bir zafer kazanmasına izin vermeyecektir' dedi.
Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, kurban için 20 lira olarak belirlediklerini söyledi.
Ani Ören Yeri'ndeki kazılarda bulunan, Orta Çağ döneminden kaldığı belirtilen "şahmeran" motifli kabartma, Kars Müze Müdürlüğünde ziyarete açıldı.
Türkiye-Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Berber, "Rusya'ya 2015'de 106 bin ton üzüm ihracatı yapıldı. 2016'da fazla satamadık. Bu yıl ise yaş meyve içerisinde üzümün yer
İHH, Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan Halep'in Bab ilçesinde yardıma muhtaç 3 bin aileye pirinç yardımında bulundu.
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan ayrılan Mehmet Görmez'in Türkiye Uluslararası İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin rektörü olacağı iddia ediliyor.
Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan ve daha evvel "Mem u Zin" adlı eseri Türkçe ve Kürtçe dillerinde basılan şair, filozof ve mutasavvıf Ahmed-i
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson ile telefon görüşmesi yaptı.
Darbe girişiminin beş numaralı ismi olduğu iddia edilen "sivil sorumlu" yapımcı Nurettin Oruç, Akıncı Üssü'nde olduğuna dair fotoğraflara "montaj" dedi.
İslam Konferansı Gençlik Forumu-Diyalog ve İşbirliği'nin kararı ile ‘Kudüs 2018 yılı İslam Dünyası Gençlik Başkenti’ eylem planını içeren protokole imza at
Hakimler ve Savcılar Kurulu, FETÖ ile mücadele kapsamında 8 yeni mahkeme kurdu.
Esed güçleri, Suriye'nin çatışmasızlık bölgelerinden olan Doğu Guta bölgesine füze saldırısı düzenledi.
Büyükada toplantısını tertiplediği gerekçesiyle tutuklanan Alman ajan Peter Steudtner'in, toplantıya katılanlara 'İstihbarata Karşı Koyma' dersleri verdiği öğrenildi.