FET֒nün firari savcısı Zekeriya Öz, ByLock’ta örgütün ‘kaçın’ talimatı verdiğini itiraf etti. ByLock’taki kullanıcı adı ‘limitsiz’ olan Öz, “Eğer kaçmak yok sonuna kadar dir
Türkiye düşmanlığı ile dikkat çeken terör sevici Birgün Gazetesi, şehit haberlerini verirken "hayatını kaybetti" ifadesini kullanıyor.
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ Parti'nin üyeleri şehit sayısını açıklanandan fazla olduğunu iddia ederek isim listesi yayınladı.
UMH Başkanlık Konseyi, Sebha kentindeki kardeş kabileler arasındaki çatışmaların derhal durdurulması çağrısında bulundu
Zeytin Dalı Harekatı'nda, ATAK helikopterleri ile yapılan atışlar sonucu, Afrin'in batısında tespit edilen 9 terörist etkisiz hale getirildi.
Şu dünyada insan sorumluluk duyunca acılar katlanıyor. Allah’ın bir yarattığı olan devekuşları gibi başımızı kumlara gömemiyoruz. Demek ki Allah her varlığı, nesneyi insana örnek v
Esed rejimine yakın basın, TSK'nın bombalaması sonucunda çok sayıda rejim yanlısının terör örgütü PKK saflarında öldüğünü iddia etti.
Çekya İçişleri Bakanı Lubomir Metnar, Prag polisinin geçtiğimiz Pazar günü terör örgütü PYD'nin eski eş başkanı Salih Müslüm’ü gözaltına alarak doğru hareket edip etmediğini in
Son dakika haber! Afrin'den gelen acı haberi TSK duyurdu. Yapılan açıklamada "İcra edilen operasyonlar esnasında beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, yedi kahraman silah arkadaşım
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Dana White, ABD'nin nükleer kapasitesinin, Rusya'nın nükleer faaliyetlerine karşı caydırıcılık sağlamak için çeşitlendirildiğini ve Rusya'd
Haaretz gazetesi, İsrailli yetkililerin ABD’li senatör Graham’a Lübnan Hizbullahı’yla savaş planını anlattığını duyurdu.
2015'te IŞİD'e ait infaz görüntülerini Twitter hesabından paylaşan Fransız aşırı sağ lider Le Pen hakkında soruşturma açıldı.
Kartal Uğur Mumcu Mahallesi'nde bulunan bir sitede karı-koca evde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.
Resmi ziyaretini gerçekleştirmek üzere Senegal’in başkenti Dakar’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile Cumhuriyet Sarayı'nda bir araya geldi.
Anne, kuşlar bizim semtin üzerinden neden uçmaz?…” [Fatih’te bir duvarın altında gecenin sessizliğinde gözyaşı döken dostum Şadi’ye…]