Kahramanmaraş'ta "Emir" kod adlı dershaneler bölge sorumlusunun telefonundana çıkanlar, PKK-FETÖ işbirliğini bir kez daha ortaya koydu.
Türk Ceza Kanunu'nda değişiklik yapılmasını da kapsayan ve Genel Kurul'a gönderilen kanun tasarısı, çocuğa yönelik cinsel istismarın cezalandırılmasında ilk kez 12 yaş öncesi ve sonr
FETÖ Darbe Girişimini Araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, bugünkü oturumuna HDP’liler ile AK Partililer arasında Gültan Kışanak gerilimi ile başladı.
Bugün Filistin İslami Cihad Hareketi’nin kurucusu ve lideri Fethi Şikaki’nin şehadetinin 21.yıldönümü. Fethi Şikaki, 21 yıl önce bugün Filistinlilerin sınırdışı edilmesi işleminin
Silivri Cezaevi'nde isyan veya firar eylemlerine karşı takviye özel tim görevlendirildi
61 ile yeni emniyet müdürü atanırken daire başkanlıklarında da kritik değişimler yaşandı. Aralarında, İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Özel
Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun karşısına çıkacak olan Alexander Dugin, ifade öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Fırat Kalkanı Harekatı El Bab'a gidene kadar devam edecektir" dedi.
Akdeniz'de sığınmacı geçişlerinin azalmasıyla birlikte ölümlerin daha da arttığı belirtildi...
Avrupa Birliği; Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmalarını 'endişe verici' olarak nitelendirdi.
Suriye'nin kuzeyinde Özgür Suriye Ordusu'na bağlı birliklerin Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında IŞİD kontrolündeki Bâb'a yaklaşmasıyla, Esed rejimi bölgedeki TSK destekli muhalif birli
Gazze Belediyesi, kentteki bir caddeye "Fatih Sultan Mehmet" adını verdi. 4 kilometre uzunluğundaki caddede eğitim ve turizm kurumları yer alıyor.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Başbakan Binali Yıldırım’ın “YPG’ye verdikleri silahları PKK kullanıyor” şeklindeki sözlerine yanıt verdi. Kirby, “Biz YPG’ye mühi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Türkiye'nin, mevcut sınırlarından memnun olduğunu belirterek, "Komşu ülkelerin toprak bütünlüğüne büyük saygımız var." dedi.
ABD'de başkanlık seçimleri için erken oy verme işleminin başladığı bildirildi...