Güney Sudan’da Birleşmiş Milletler kampına yönelik saldırıda, en az 48 kişi öldü, 60 kişi de yaralandı.
Şam rejiminin Enformasyon Bakanı Umran Zubi, "Devlet başkanlığı seçimlerinde ne Arap ülkelerinden ne de diğer ülkelerden gözlemci heyeti yer alacak" dedi.
Günde ortalama iki kişinin idam edildiği İran’da bir anne, oğlunun katilini son anda affetti. Kurbanın annesi katile bir tokat attıktan sonra boynundaki ilmeği elleriyle çıkarttı.
Mısırlı analistler, darbe sonrası düşman kitlesini artıran cumhurbaşkanı adayı Abdulfettah Sisi’nin seçim kampanyası için ülkenin tüm kentlerinde miting düzenleyebilme imkanını mera
Güney Kore’nin güney batı sahilinde çoğunluğunu tatile giden öğretmen ve öğrencilerin oluşturduğu 470 yolcu taşıyan feribot battı. Bir kişinin öldüğü, gemidekilerin büyük bölü
Nijerya'nın kuzeyindeki Borno eyaletinde Boko Haram militanları olduğu sanılan silahlı kişilerin kaçırdığı kız öğrencilerin sayısının 130 ila 150 olduğu bildirildi.
Tunus Cumhurbaşkanı Merzuki, kamuoyunda "Tunus devrimi şehit ve gazileri" davası olarak bilinen davada verilen kararı, "ailelerin beklentilerine cevap vermedi" şeklinde yorumladı.
Suudi Arabistan’ın Suriye politikasının mimarı olarak bilinen İstihbarat Şefi Prens Bender bin Sultan görevden ayrıldı, yerine yardımcısı Yusuf İdrisi getirildi.
Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk iline bağlı Slavyansk ilçesinin etrafının Ukrayna ordusunu tarafından sarıldığı bildirildi.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Tahran yönetimine uygulanan yaptırımların aylar içerisinde kalkabileceğini söyledi.
Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katil zanlısı Aykut B. Erzurum'daki cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.
Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Trablus Büyükelçisi'nin iki korumasıyla birlikte kaçırıldığını açıkladı.
Suriyeli muhalifler Halep’te Hava İstihbarat Binası çevresindeki çatışmalarda rejim güçlerine ait iki tankı tahrip etti, 15 askeri öldürdü. Lübnan'ın doğusunda mültecilerin sığınd�
Yüksek eğitimlilerin şerrinden Allah’a sığınırım! (Ufuk Coşkun / Sivil Düşünce)
Pakistan'da yamyamlıkla suçlanan iki kardeş yakalandı. Zanlıların evinde yapılan aramada, bazı vücut parçaları ve bir çocuğa ait kafatası bulunduğu iddia edildi.